2777
2789
عنوان

دختران آسیب دیده از پدر و مادر(مهم)

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 123 پست
خداشاهده تا حالا مادرم ۳،۴بار عمل کرده ۹۰درصدش مادخترا کنارشون بودیم کلا تو سختیاشون ما هستیم ولی به ...

دیگه انجام ندین براش وقتی قدر نمی‌دونه!!! فکر می‌کنی نمیدونه چقدر بهش لطف کردی ؟؟؟ ولی خب فقط خودشو میبینه شما براش مهم نیستی

خواهش میکنممن فقط خاستم به جای همدردی کلامی نظری بدم که به دردت بخوره یک برداشت دگ هم از پست هات کرد ...

منم دارم برا زندگیم تلاش میکنم دعا کن بتونم از همچین خانواده ای به زندگی خوبی برسم❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب مادر‌ پرویی!!چطور زحمات تو وظیفه بوده ولی مال اون لطف ؟؟؟؟بعضی رفتاراش شبیه مامان خودمههمچین آدم ...

کلا سعی دارم کنارشون بذارم خیلی دلم ازشون گرفته تو اوضاع بدمالیم پدرم اهمیتی نمیده یه کمک خرجی به گدایی میزاره کف دستم با دوتا بچه بعد واسع داداشام متاهلن ماشین میده خب به اونا چیز خوب میدی به ماهم بده مگه بچتون نیستیم مامانم دید زندگیم چه سخت میگذره بابام درجریانه ولی تو فکر ماشین واسه داداشمه که خدا شاهده رسمی شرکت نفته هیییییی خدا هییییی عدالتتو شکر 

منم می‌خوام برا زندگیم تلاش کنم قبول دارم تنبلی میکنم ولی باور کنه مادر من یه ماری که روزی ۱۰ بار نی ...

بهونه نیست میفهمم چی میگی

منم با همچین آدمایی زندگی میکنم 

اما از یه جایی به بعد دگ رفتاراشون برام اهمیتشو از دست داد 

دیدی دستت میچسبه به جای داغ اولش خیلی میسوزه ولی بعد دگ به دردش عادت میکنی و یواش یواش فروکش میکنه 

منم اینطور شدم

درد کشیدم گریه کردم غصه خوردم 

ولی الان دگ بی اهمیت شده برام چون دگ انتظاری ازشون ندارم

ببین تنها راه چاره ت اینه

انتظاری از این مثلا مادر نداشته باش

هیچ انتظاری 

بپذیر! 

ایشون رو همون طور که هست بپذیر و توقعت ازش در حد دشمنت باشه 

از دشمنت چه توقعی داری؟ از مامانتم همون توقع رو داشته باش

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
تعریف که برامون عزیزم اگه میتونی❤️

ی بخشش تو یکی از تاپیکام هست 

از همسرم خوششون نمیاد مادرمم داداشامو از من بیشتر دوس داره الان چن ماهه ن زنگ زدن بهم ن پیام همینطور بی دلیل شوهرم همش میگه دلم برات کبابه 🥲💔

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
بله سختی زندگی ما هم این بوده چه کنیم؟برای شما هم ناراحت شدم❤️سختگیری زیاد در حدی که بچه نتونه بچگی ...

حق با شماست عزیزم واقعا تک تک جملاتت عین واقعیته

ولی خب مادر بودن خیلی سخته من قبل بچه دارن شدن خیلی بیخیال تر بودم الان که دخترم اومده مدام میترسم اتفاقی براش بیفته … بیفته جایی بشکنه یا آسیب ببینه یا بسوزه یا جاییش ببره ووووو هزاران اتفاق پیش بینی نشده که آدم تو سایت و اخبار میبینه و می‌شوند و حالش بد میشه… بخاطر همینا سعی میکردم مراقبش باشم به نظر خودم…

مثلا هفته پیش چند دقیقه ازش غافل شدم با باباش رفتن تو کوچه تا من کفشامو بپوشم بچم با صورت خورد زمین و بینیش ضربه دیده بود یعنی من هربار آزادش گذاشتم یه همچین اتفاقی افتاده …

ولی در مورد اشتباه کردن و رفتار اشتباه اونقدرام سختگیر نیستم اصلا مهم نیس برام اگه نمره پایین بگیره…

نمیدونم با این استرس هام چیکار کنم که بتونم کنترل کنم

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

چیکار کرد عزیزم؟؟

خیلی کارا

برام جهزیه نمیخره

نمیزاره با شوهرم برم بیرون 

وقتی با همسر قانونیم میرم بیرون میگ ج. ن. د. ه

میخواد وام ازدواجمو بالا بکشه😭🖤

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

بهونه نیست میفهمم چی میگیمنم با همچین آدمایی زندگی میکنم اما از یه جایی به بعد دگ رفتاراشون برام اهم ...

من فقط از تحقیر شدن از مامانم میترسم همین

وگرنه ذره ای ازش ناراحت نمیشم چون نه اون حسی به من داره نه من به اون! خودمم زیادی ضعیفم بحثی پیش بیاد یه روز کامل حالم بده احساس میکنم حال به هم زن ترین آدم دنیام نمی‌دونم با این حس چیکار کنم! وگرنه من خیلی وقته از همچین مادری ناراحت نمیشم چون واقعا کوچیک ترین رفتار یا احساس مادرانه ای توش نمی‌بینم ببین هیچی ها! مادری بلد نیست تو ذاتش نیست بدجنس و حسود و خودشیفته هم هست!!!!

کلا سعی دارم کنارشون بذارم خیلی دلم ازشون گرفته تو اوضاع بدمالیم پدرم اهمیتی نمیده یه کمک خرجی به گد ...

عزیزم یه چیزی بهت بگم، شاید فکر کنی پدر و مادرت خیلی پسر دوستن ولی بزار بهت بگم اون رو هم دوست ندارن! فقط کمک کردن بهش رو دوست دارن! آدم نمیشه یه بچش رو دوست داشته باشه یکی دیگه رو نه

کلا پدر و مادری بلد نیستن همچین آدمایی 

وقتی هم ازشون پدر و مادری نمی‌بینی خب چه ارزشی برات دارن؟ همون کنارشون بزار وقتی این همه ازشون خواستی تغییر بکنن و اونا همونن مطمئن باش هیچ آدمی تغییر نمی‌کنه حتی اگه دیدی یه مدت خوب شدن هم باور نکن فیلمشونه

حق با شماست عزیزم واقعا تک تک جملاتت عین واقعیتهولی خب مادر بودن خیلی سخته من قبل بچه دارن شدن خیلی ...

عزیزم صدرصد که باید مراقب و مواظب گل دخترت باشی❤️

اگه قراره آسیب جدی بخوره باید جلوگیری کنی! هنوزم سنی نداره باید بیشتر حواست باشه فقط این استرس به وجود خودش نده! و بزار تو خونه راحت باشه ریخت و پاش کرد لباسش کثیف شد عیبی نداره اینا آسیب نمیزنن! بزار به شکل سالم بچگی کنه و آزاد باشه و از اون طرف هم خواست باشه آسیبی نبینه صدرصد که یه مادری هستی که نگران بچتی ☺️ بزار بچت عشق ببره از وجودت و کنارت آرامش داشته باشه! وقتی هم پیشش باباشه وظیفه باباشه که ازش مراقبت کنه. هیچوقت هم تنبیهی که با تحقیر باشه روش انجام نده

خیلی کارابرام جهزیه نمیخرهنمیزاره با شوهرم برم بیرون وقتی با همسر قانونیم میرم بیرون میگ ج. ن. د. هم ...

عزیزم❤️💔

همسرت چیزی نمیگه؟

آخه الان مادرت به چه حقی دخالت می‌کنه ؟؟؟ اصلا قرار نیست ازش اجازه بگیری حق داری با شوهرت بری هر وقت میخوای بگردی لذت ببری از این دوران 

جهیزیه وظیفشه اگه پولشو داره

ی بخشش تو یکی از تاپیکام هست از همسرم خوششون نمیاد مادرمم داداشامو از من بیشتر دوس داره الان چن ماهه ...

شوهرت به این خوبی چرا دوستش ندارن مشکل خودشه! سرسنگین باش باهاشون! بچسب به زندگی خودن؟

بابات چطوره؟

نه گلم هیچم گناه ندارهمنم نفسم از جای گرم در نمیاد یه نگا به تاپیکام کنی متوجه میشی خودمم چقد آسیب د ...

منم با شما همفکرم بچه ها متوجه نیستن اون مادر بیچاره احتمالا دچار بی مهری از سمت همسر شده حالا فوران کرده

هر نوع آسیبی! جسمی روحی روانی جنسی!اگه به دختران گلتون هیچ آسیبی نزنید، و هواشونو داشته باشید بهشون ...

ممنون از تاپیکت 

اسی من همیشه میترسم این اتفاق برای دخترم بیفته ولی خوب دختر کوچولو من به هیچ صراطی مستقیم نیسن حرف خودش و گوش نمیده خودم اینستا ندارم اگه گوشی خانواده خودم یا پدریش را بگیره روزی ۵ تا ۶ ساعت نگاه میکنه من محکم برخورد میکنم چون مشاور و مربی پیش دبستانی اش گفته همه حمایت میکنن ازش و همه اش میگه مامان من را دعوا میکنه نمیدونم چکار کتم