2777
2789

این یعنی چی، نشونه ی چیه؟ مثلا یه دفعه انگار بیدار که شدم وسط بافتن موهام بودم تو خواب یا در کل داشتم یه کاری انجام میدادم،ولی یادم نمیاد خواب بوده یا بیدار بودم

خیلی واسم عجیبه،آخه تو یکی از خوابام کاری کردم که اگه تو بیداری بود یعنی فاجعه شده:)))

یه دفعه فکر میکردم فقط خواب دیدم و توهم بوده ولی مامانم گفت واقعا اون کارو کرده بودی الان میترسمم

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوابگردی داری

روانپزشک عموما با تجویز دارو کمک میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مثلا یه بار تب داشتم یه سری جمله پشت سر هم میگفتم ، ولی خودم فکر میکردم خواب دیدم . فرداش فهمیدم واقعا اونارو به مامانم گفته بودم

ولی اون خوابم که گفتم اگه تو واقعیت بود فاجعه بوده رو اصلا روم نمیشه بپرسم ازش (لطفا نپرسید چی بوده نمیتونم بگم)

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

بدنت کبود میشه؟ 

تو خواب تو آیینه ب خودت نگاه میکنی؟ خواب ترسناک و سایه میبینی؟

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
خوابگردی داریروانپزشک عموما با تجویز دارو کمک میکنه

جدی؟آخه خوابم سبکه می‌دونم اگه همچین چیزی بود بیدار میشدم

پرانول یا داروی خاصی استفاده میکنی؟

نه والا اصلا قرص و کپسولم نمیتونم بخورم

بدنت کبود میشه؟ تو خواب تو آیینه ب خودت نگاه میکنی؟ خواب ترسناک و سایه میبینی؟

نه از صدتا خواب ترسناک بدتر بود ...

بدنت کبود میشه؟ تو خواب تو آیینه ب خودت نگاه میکنی؟ خواب ترسناک و سایه میبینی؟

من خوابام با واقعیت فرقی نداره،گاهی ب ذهنم فشار میارم ببینم فلان اتفاق واقعا افتاده یا خواب دیدم🤣🤣

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
جدی؟آخه خوابم سبکه می‌دونم اگه همچین چیزی بود بیدار میشدم

خب اسمش خوابگردیه دیگه

خیلیا در طول خوابگردی بیدار نمیشن

وقتی بیدار میشی میبینی داری یه کاری میکنی یعنی خوابگردی داری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من خوابام با واقعیت فرقی نداره،گاهی ب ذهنم فشار میارم ببینم فلان اتفاق واقعا افتاده یا خواب دیدم🤣🤣

منم همینو میگم 😭😂