2777
2789
عنوان

وسواس فکری داره نابودم میکنه

180 بازدید | 31 پست

همش فکر میکنم مریضم

تا حالا ۱۰۰ تا دکتر رفتم

مشکلی ندارم

هر روز فکر مریضی جدید میفته تو سرم

علائم جدید میگیرم

دست و پاهای یخ و تپش قلبمم که همیشگیه

میگم شاید دکتر اشتباه کرده روانی میشم

دارم افسرده میشم

مظطربم همیشه استرس دارم

دارم دیوونه میشم

میام اینجا همه میگن دکترا دیگه بدرد نمیخورن

اشتباه میکنن

نمیدونم چیکار کنم

۱۶ سالمه

وا😐

اول خواستم یچی دیگ بگم سنت ک دیدم یادم رفت بخدا راست میگم😅

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من نمیخوام فکرت درگیر کنم

ولی یجا خوندم کسایی ک همیشه مریضن و نیرن دکتر چیزیشون نیست طلسمشون کردن 

مامانم همیشه کمر درد داره نمیتونه وایسه میره دکتر تعجب میکنن مبگن تو چیزیت نیست چجوری نمیتونی راه بری 

یکی از دکترا همینو ب مامانم گفت ک شاید طلسمت کردن

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

فکر کن یادت بیاد😂

ن دیگ یادم نمیاد😅