2777
2789
عنوان

بالاخره به آرزوم رسیدم یه دونه چرخ خیاطی راسته دوز خریدم 😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 88 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی جون ایشالا به خوشی استفاده کنی ببخشی میپرسم چه مارکی و چند خریدی

مرسی گلم 

مدل جک اف ۱۲  ۲۶ و ۵۰۰ خریدم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
مبارکت باشه عزیزم انشاالله به خوبی ازش استفاده کنی و همچنین خوشحالم که خوشحالی من که برعکس تو ملا اس ...

ممنونم عزیزم منم خریدم میخوام کار از تولیدی ها بیارم تو خونه انجام بدم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم برم بیرون کار قبلا تو تولیدی کار کردم  ولی انشاالله بعد عید یه کم دیگه بچه ام بزرگ بشه شروع میکنم 

از خدا خواستم بزودی تو هم بخری 🥰انشالله

مرسی مهربون

خدایا خودت جور کن بتونم خونه دار بشم🥺خدایا شکرت امروز 12/10/1403ماهم سند خونمونو گرفتیم 😍خوب زندگیم تو دادی خدایا بابتش شکرت خیلی هم شکر بد زندگیمم تو دادی اگه ناشکری کردم بچگی کردم ک بعدش فهمیدم چیو خواستی بهم بفهمونی و درواقع اون چیزی که من بهش میگم بد زندگیم اونم خوب بوده❤️خدایا به اون کسی امضامو تا اینجا خوند هرچیزی خیرشه بهش بده به دلشم ارامش بده 🤲🏻 میشه یه صلوات مهمونم کنی خدا بهم فرزندان صالح و سالم بده

۲۶ میلیون و۵۰۰ ماشالله چقدر گرون برای کار خریدی یا همینجوری

گفتم بالاتر میخوام کار از تولیدی بیارم خونه انجام بدم قبلا تو تولیدی کار کردم الان بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم 

وام گرفتم عزیزم

گفتم بالاتر میخوام کار از تولیدی بیارم خونه انجام بدم قبلا تو تولیدی کار کردم الان بچه کوچیک دارم نم ...

اهان اینجوری خوبه مبارکت باشه

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
مبارک باشه به خوشی استفاده کنیچه جالب دقیقا داشتم ب این موضوع فکر میکردمداخل خونه خیاطی میکنید مشتری ...

مرسی گلم 

من راستش تو تولیدی قبلا کار کردم الان این وخریدم کار از تولیدی ها بیارم خونه انجام بدم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم برم بیرون کار

یادش بخیر ده سال قبل ارزوم بود چرخ خیاطی خوب داشته باشم خیاطی می کردم ولی نگرفتم و چرخ خیاطی معمولی ...

منم شخصی دوزی دوست ندارم منم خریدم که کار از تولیدی بیارم خونه انجام بدم چون قبلا تو تولیدی کار کردم دوست دارم این طوری ولی چون بچه کوچیک دارم نمیشه برم بیرون گفتم خونه بیارم 

ممنونم عزیزم منم خریدم میخوام کار از تولیدی ها بیارم تو خونه انجام بدم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بر ...

انشاالله به آنجاها هم میرسی آرزوی موفقیت میکنم برات انشاالله به هرجایی که میخای و آرزوشو داری برسی به رویاهات دست پیدا کنی🌹🌹

کاربری دست سه نفرههه                           سرتون توی زندگی خودتون باشه نه زندگی بقیه. خدایی چقدر حوصله دارید تو زندگی مردم سرک میکشید؟.                         بنده آدم بشدت دعوایی هستم اگه تو کامنتا بحث شد جواب ندادم بدونید حوصله تایپ نداشتم وگرنه غیر ممکنه که نشورمتون ندارم کنار.      چقدر دوست دارم از اونایی که بدم میاد یه روز برم بزنمشون  ولی نمیشه چکار میشه کردد؟