2777
2789
عنوان

بالاخره به آرزوم رسیدم یه دونه چرخ خیاطی راسته دوز خریدم 😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 88 پست
مبارکه منم سردوز می خوام بخرم ولی گرونه میگن کمش پنج تومنه

سردوز ۴ نخ مارک جک میگفت ۳۵ میلیون منم همین خانگی ها مدل پروانه خریدم ۷ تومن

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
انشاالله به آنجاها هم میرسی آرزوی موفقیت میکنم برات انشاالله به هرجایی که میخای و آرزوشو داری برسی ب ...

قربونت عزیزم چقدر دعات قشنگ بود لطف کردی گلم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سردوز ۴ نخ مارک جک میگفت ۳۵ میلیون منم همین خانگی ها مدل پروانه خریدم ۷ تومن

ممنون باشه باید بیشتر تحقیقات بکنم الان از شما می شنوم مدل پروانه ای

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
مبارکه عزیزم منم خیییلی دوست دارم انشالله امسال تا قبل عید بتونم بخرم میشه مارک قیمتشو بگی عزیزم من ...

انشاالله عزیزم حتما میخری 

مدل جک خریدم شد ۲۶ میلیون و۵۰۰

ممنون باشه باید بیشتر تحقیقات بکنم الان از شما می شنوم مدل پروانه ای

همین سبز ها دوست داشتم اونم مدل جک بخرم ولی خب گرون بود فعلا همین خریدم انشاالله در آینده 

همین سبز ها دوست داشتم اونم مدل جک بخرم ولی خب گرون بود فعلا همین خریدم انشاالله در آینده

انشاالله موفق باشید 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
انشاالله عزیزم حتما میخری مدل جک خریدم شد ۲۶ میلیون و۵۰۰

انشالله به دل  خوش استفاده کنی

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
مبارک باشه آش رشته جانالهی چرخش بچرخه و برکت بیاره خونه قشنگتون

سلام عزیزم ممنونم گلم فدای محبتت 🌹