2777
2789

دیشب خیلی بهونه گیر شده بود. بدخلقی میکرد. صبح اول صبح بیدارشد رابطه میخاست بعدش پاشد دوش گرفت آماده شد. همیشه پنج شنبه ها خیلی فکر کار نبود چون اکثر ادارات نیستن اتفاقا پنج شنبه ها تایمش آزادتره. خیلی کم پیش میاد خونه صبحونه بخوره دیگ‌دخترم ک بیدارشد چای و صبحونه گذاشت خورد رفت. یکم دلم شور میزنه

اینا نشد دلیل البته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

آیت الکرسی بخون براش دلت آروم میشه 

یه ناهار خوشمزه که دوست داره درست کن 

اینجوری اگه روزی سختی داشته باشه خستگیش درمیره

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناهار سرکاره. بوی خیانت حس میکنم

اه بیخیال بشو تو رو خدا 

خیانت خیانت خیانت 

بدبخت رفته سرکار 

شاید روز سختی داشته باشه 

شاید امروز سرشون شلوغه 

تو رو خدا از نی نی سایت بکش بیرون 

با اطمینان میگم اینجا همه تاپیکای خیانت دروغه 

کسی که بهش خیانت بشه انقدر حالش بد هست که نمیاد اینجا برا ما بگه... 

بیا برو دختر خوب بشین سر زندگیت 

اینجا یه عده بچه هستن که میرن رمان میخونن میان برای ما تعریف میکنن... 

برو یه دستی به خونه زندگیت بکش یه شام خوب بپز 

اصلاً اگه سمت شما هوا خوبه برو بازار یه دور بزن دلت وا میشه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊