2777
2789
عنوان

بالاخره به آرزوم رسیدم یه دونه چرخ خیاطی راسته دوز خریدم 😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 88 پست
قربونت عزیزم مرسی

خدا نکنه😘❤

سلامت باشید⚘

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مش اسمائیل سن هارا بورا هارا😂😂

افلاطون تک قویدی منی گدی 

دا نی نی سایتدا عضو اولدوم خانملارینان درددشم🥲🥲😂

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

مبارکت باشه عزیزم انشاالله به خوبی ازش استفاده کنی و همچنین خوشحالم که خوشحالی 

من که برعکس تو ملا اسم خیاطی رو بشنوم حالم بد میشه حاضرم بمیرم ولی اسمشو حتی نشنوم

کاربری دست سه نفرههه                           سرتون توی زندگی خودتون باشه نه زندگی بقیه. خدایی چقدر حوصله دارید تو زندگی مردم سرک میکشید؟.                         بنده آدم بشدت دعوایی هستم اگه تو کامنتا بحث شد جواب ندادم بدونید حوصله تایپ نداشتم وگرنه غیر ممکنه که نشورمتون ندارم کنار.      چقدر دوست دارم از اونایی که بدم میاد یه روز برم بزنمشون  ولی نمیشه چکار میشه کردد؟
مبارکه عزیزم مامان منم چند روز پیش یه سردوز خرید خیلی خوشحاله

فدات گلم مبارکش باشه واقعا حس خوبیه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
افلاطون تک قویدی منی گدی دا نی نی سایتدا عضو اولدوم خانملارینان درددشم🥲🥲😂

😂😂😂😂

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

ای جان مبارک باشه به خوشی استفاده کنی 💋💋💋کاش منم مث تو بع ارزوم‌ میرسیدم

مرسی گلم انشاالله عزیزم 

به سلامتی و دل خوش ان شاالله بقیه ی اونایی که تاپیک رو میخوننهم در آینده نزدیک بیان بگنبه آرزو شون ر ...

ممنونم انشاالله عزیزم