2777
2789
عنوان

وقتی جاریتون بهتون حسودی میکنه چه رفتاری میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 35 پست
نمیگم من خیلی ساکتم تو جمعشون ولی این حتی چشم دیدن اینو نداره واسم یه شاخه گل بگیرنتولدم‌پدرشوهرم کا ...

اسی اینجوری که تو گفتی فکر کنم جاریت فقط قدش رشد کرده عقلش مال زمان پنج سالگیشه😂

شاید اگ جات بودم درکش میکردم وقتی نداره قطعن ت دست کسی دیگ باشه حسرت میخوره و بعضن موجب حسادتشم میشه من جات بودم سعی میکردم کمتر کمبودهای روابط عاطفیشون رو ب چشمش بیارم 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توهم به رو خودت نیار کوتاهی همسرش رو که شما نباید پاسخگو باشی برات قیافه میگیره

بابا همسرش کم‌نمیزاره خدایی 

همیشه کادو میخره این میگه فقط من مرکز توجه باشم فقط برا من گل بخرن کادو بخرن

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

شاید اگ جات بودم درکش میکردم وقتی نداره قطعن ت دست کسی دیگ باشه حسرت میخوره و بعضن موجب حسادتشم میشه ...

کبود نداره همیشه برادرشوهرم واسش کادو میخره همیشه بدون‌مناسبت

این میگه من همیشه بالاتر از بقیه باشم واسه من گل بخره شوهرم ولی شوهر جاریم زنشو محل نزاره

خوب کجا دیده کجا بهت میده گل رو مگه خونه خودتون نمیده

ما نامزدیم

اومد دنبالم گل خریده بود خواستم بزارم‌ماشین نزاشت گف با خودت بیار

بابا همسرش کم‌نمیزاره خدایی همیشه کادو میخره این میگه فقط من مرکز توجه باشم فقط برا من گل بخرن کادو ...

عه چه بد که خودش رو بایه زوج تازه عقد کرده مقایسه میکنه

خدا به دلش ارامش بده

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
خوب یاد بگیرید این چیرا رو جلو بقبه نیاریدیعنی دست گل میبری خونه مادرشوهر بعد برمیداری میبری ؟

دستههه‌گل نبود

یه شاخه رز بود داخل بانکه توش اب بود کجای ماشین میزاشتیم که صاف وایسه

بی خیال یکی دوبار نخوره ببینه کسی محلش نمیده میاد غذاشم می خوره تو بشین بخور و بگو بخند با بقیه ..

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

نمیگم من خیلی ساکتم تو جمعشون ولی این حتی چشم دیدن اینو نداره واسم یه شاخه گل بگیرنتولدم‌پدرشوهرم کا ...

افرین اصلا هیچی نگو چی خوردی کجا رفتی چی خریدی

ادم های حسود خیلی انرژی منفی دارن 

خانه شماره 12 میدان گریمولد