2777
2789

من دست تنهام هیچ کمکی ندارم

کلی بیخوابی میکشم

فقط همسرم هست که اونم مدرس هستش تا شب کلاس داره

کلا تنهام تو خونه

دلم یکم میخواد برم قدم بزنم

دخترم دنیاست🥰پسرم نیماست😍خدایا شکرت برای داشتنشون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا من الان نوبت دندون پزشکی دارم شهر غریبم شوهرمم سرکاره هیچکس نیست موندم چیکار کنم بچمم یسالشه 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من تنهایی دوتا بچمو بزرگ کردم تنهای تنها واقعا سخته خداقوت بهت صبوری کن میگذره

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

دقیقا خوشبحالشون ولی عزیزم این روزها هم سریع میگذره 

و ان شاءالله هم میتونی تنها هم با بچه هات بری قدم بزنی 

اینقده قراره برات فصل های قشنگ تر از امسال تکرار بشه که لذت ببری😍

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

انسان‌های برگزیده خدان. 

من که 2تا بچه رو بدون کمک بزرگ کردم. 

زایمان اولم توی بیمارستان هم مادرم نموند برا کمک. ملت مونده بودن هاج و واج که چرا من تنهام. 

10 روزی هم که خونه مادرم بودم نهایت کمکش غذا دادن بهم بود. بعد 10 روز هم بیرونم کرد. گفت برو سر زندگیت که یاد بگیری چطور بچه‌داری کنی. بچه دومم اصلا نرفتم پیشش. 

انسان‌های برگزیده خدان. من که 2تا بچه رو بدون کمک بزرگ کردم. زایمان اولم توی بیمارستان هم مادرم نمون ...

منم سربچه اولم هیچ کسونداشتم مادرم رحمت خدارفته بود مادرشوهرمم دوچشم دیدن منو دخترمو نداشت ازماه دوم بارداری تو خونه پدرم قهربودم تا بچم شد یکسالش 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم