سلام دوستان...تو یکی از تاپیکام درمورد ایشون و باز شدن گره برادرم صحبت کردم. امامزاده مومد حسن یکی از نوه های امام حسن مجتبی هستن ی بچه ۷ ساله ک میگن ک کافرا دنبالشون کرده بودن و زنده زنده پوست ایشون رو کندن. مرقد ایشون تو استان لرستان و حوالی شهرستان الیگودرزه و بارگاهشون مثل ی چراغ پرنور بین کوه های سر بفلک کشیده لرستان میدرخشن. ایشون چون بچه هستن فوق العاده حاجت روایی دارن و شفا میدن نمونه اش برادر خودم؛خاله ام؛شوهر عمم؛یکی دیگ از عمه هام.خاله ام و..... مسیر زیارتی ایشون اوایل فوق العاده سخت و خطرناک بود اما الان الحمدالله درستش کردن و حدودا ۴ یا ۵ ساعته(بستگی داره از کدوم شهر بخواین برین از الیگودرز یا کوهرنگ) فوق العاده مسیرش راحت شده و بااینکه کوهستانی و سخت بود اما میگن تاالان از دماغ کسی قطره خونی نیومده چون خود آقا میبره و میاره زائراشو... اگ هستین بگین تا از معجزاتشون ک خودم بچشم دیدم بگم و عکسای امامزاده رو بزارم😊
کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشتهاي كوفيان را باز كن
وقتی عنوان تاپیکو خوندم مطمعن بودم این امامزاده رو میگی من دوبار رفتم واقعا عالیه خیلی جاش خوبه
عزیزممم😊
کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشتهاي كوفيان را باز كن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
استارتر عزیز لطفا هر موقع میری زیارت برای ما نی نی سایتی ها هم دعا کن، ممنون
چشم عزیزم..ایشالا قسمت هرکی ک دلش میخواد بره بشه
عزیزم با آقا ارتباط بگیرید براشون صلوات بفرستین تو نت سرچ کنید ازشون اطلاعات هست
حاجت گرقتن صرفا با رفتن نیست ب اعتقاد قلبی تون با ایشونه.
سلام ممنون عزیزم ،ما الان حاجتمون و چجوری بخوایم ازیشون؟؟؟راه دور
ارتباط قلبی..باهاشون حرف بزنید براشون صلوات بفرستین و سعی کنید ک باهاشون ارتباط قلبی برقرار کنید
کاش برای امضام دعا کنید من تو سن کم زنده زنده مردم زجر کش شدم شاید پوستمو نکندن ولی زندگیوو اتیش زدن من هرروز مرگ خودمو دیدم 😭کاش میشد از راه دور حاجتروا شد😭برای امضام دعاکنید
فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو اتیش زد 😭
تو نت بزنید براتون میاره کامل.حوالی الیگودرزه استان لرستانه