2777
2789
عنوان

امامزاده ای ک تاالان دست رد ب سینه کسی نزده تجربه شخصی و عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 102 پست
من که اونجا نیستم ولی میشه شما هر وقت رفتی یادت موندم برای منم دعا کنی به حاجتم برسم شیدا❤

چشم عزیزم ایشالا قسمتتون بشه

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

ماکه نمیتونیم بریم چ کنیم

انشالله قسمتتون بشه نشد هم دلتون باهاشون باشه حاجت روا میشین مورد داشتیم رفته  و تو راه برگشت حاجت گرفتهه خود آقا رو دیده😊

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

التماس دعا.اگ رفتی منو خیلی دعا کن .اسمم معصومه🤲🤲🙏❤

چشمم انشالله قسمتتون بشه

اما اما مهم‌ترینش خاله مادرمه که میگه که یکی از فامیلای شوهرش لودرشونو دزد برده بود و اینا همه زندگی ...

عزیزم لایکم کن تاپیک گم نکنم ی زحمتی دارم برات اگه رفتی واسه چندتا مریض دعا می‌کنی  ؟

من راهم خیلی دوره ب اونجااگ رفتی واسه ازدواج و خوشبختی همه دخترای سن بالا و من دعا کن

چشم عزیزم انشالله ک قسمتتون بشه زیارتشون

عزیزم لایکم کن تاپیک گم نکنم ی زحمتی دارم برات اگه رفتی واسه چندتا مریض دعا می‌کنی ؟

چشم 

اما اما مهم‌ترینش خاله مادرمه که میگه که یکی از فامیلای شوهرش لودرشونو دزد برده بود و اینا همه زندگی ...

حرفاتون مو به تن سیخ میکنه

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
انشالله قسمتتون بشه نشد هم دلتون باهاشون باشه حاجت روا میشین مورد داشتیم رفته و تو راه برگشت حاجت گ ...

میشه از راه دور حاجت خواست وقتی بهش رسیدیم هرسال همون موقع نذر بدیم؟🥲

میشه از راه دور حاجت خواست وقتی بهش رسیدیم هرسال همون موقع نذر بدیم؟🥲

بله عزیزم..تو نت اسمشونو بزنید کامل باهاشون اشنا میشین...

حرفاتون مو به تن سیخ میکنه

واقعا اعجاب برانگیزه این کودک معصوم و آقای کوچک ک خیلی مهربانه

مومد همون محمد به زبون لرستانی هست؟

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹