2777
2789
عنوان

با دلخوری و دلشستگی از خونه مادرشوهر اومدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 3830 بازدید | 188 پست
من گفتم بری ها ولی ادامه ی صحبتات تو تاپیکت رو خوندم الان نظرم برگشت انگاری میدونی بهتره از خانوادت ...

والا بعد این همه علافی تازه دادم میزنن 

طلبکارن مابابد صدامون دربباد اینا دست پیش گرفتن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ریشه همه اینا تو محکم نبودنه شوهرته،انگار خونوادش اونو هنوز بچه میدونن که احتمال میدم حق با اونا باش ...

بهشون رو میده خیلی مهربون و ساکته اونا سواستفاده میکنن 

تو ظاهر خیلیم خوب باش ولی محترمانه... یجوری حد و حدودش رو مشخص کن.... ناراحتت کرد تو قیافه باش ولی ج ...

اگه بابت این قهرم بعدا منو دید محل نداد یا زد به اون راه وسلام نکرد یا نگفت بفرما توخونه و فلان چیکارکنم 

منم برگردم بیام خونه؟ 

اگه بابت این قهرم بعدا منو دید محل نداد یا زد به اون راه وسلام نکرد یا نگفت بفرما توخونه و فلان چیکا ...

ببین اگه دوست نداره اینطور میکنه

با کسی که دوست نداره میخوای زندگی کنی؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
مادرشوهرمو گفتم یعنی🤦‍♀️اره درسته ؟

اها مادر شوهرت🤦🏼‍♀️

به مدیریت همسرت بستگی داره عزیزم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
ممنون بابت همدردیت عزیزم باید حوصله به خرج بدم رومخ شوهرم کارکنم دقیقا درست میگی فردا اوضاع خوب بشه ...

ان شا الله به خیر میگذره.در پناه خدا🌹

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫