2777
2789
عنوان

با دلخوری و دلشستگی از خونه مادرشوهر اومدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 3828 بازدید | 188 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی بابت راهنماییات

امیدوارم مشکلت حل بشه... قبل از انجام هر کاری زدن هر حرفی فکر کن... به شوهرت بگو باید پشت هم باشید در ضمن بلند پروازی هم نکن فک کن با اینا یه عمر باید زندگی کنید

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
از اقبال بد من اینا به پستم خوردن

تفاوت فرهنگی هست دیگه کاریش نمیشه کرد یکمم شماها ساده رفتید جلو

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

با فروشخونه قذیمیکه ارزشش کمتره میتونین خونه نو جذید بخرید یا باید پول زیادی روش بزارید دارید که بزارید؟  اگه خونت ویلایی هست که حیفه بزی اپارتمان بخریچون میتونی ویلایی رو چند طبقع بسازی بعدا

یا میتونی بدین اجاره اگر پولو پله ای دارین ماشین و طلا هم داشته باشین یا اپارتمان کوچیک بخرین اینجوریدوتا خوته دارین

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
با فروشخونه قذیمیکه ارزشش کمتره میتونین خونه نو جذید بخرید یا باید پول زیادی روش بزارید دارید که بزا ...

اره اینو بفروشیم با پولش زمین بخریم بسازیم وام هم میدن 

اونجوری خیالم راحته اخرش ی چیز درست ساختن زشته جلو فامیل من برم تو این زندگی کنم 

جانم

مثلا تا کی نمیرفتی تا عید؟ 

یا تا زنگ بزنن مادرشوهری خواهرشوهری کسی 

یا بیان خونتون دیدنت 

تا کی باشوهرت اینجوری بودی؟  ممکنه مشتری الان نیاد میگما 

تا مشتری بیاد ؟ یکماه دوماه هرچی، 

بعد من بعد اون ماجرا باشوهرم حرف میزنما یعنی الان کم کم کمترش کنم  برم تو خودم 

تا بفهمه جدیه؟