2777
2789
عنوان

مردی که بچش میمیره خوشحاله یعنی چی

374 بازدید | 24 پست

خالم بچش تو شکمش مرد خالم خیلی ناراحته شوهرش اصلا براش مهم نبود داشت می‌خندید  خوشحال بود خالم داشت حرص می‌خورد این چرا اینجوری میکنه منظورش چی بود یعنی خالمو دوست نداره ☹🙁چرا آخه خالم میمیره براش اخه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیوونس‌

شایدم میخواد خالت ناراحت نشه اینطوری میکنه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

با این شرایط اقتصادی آقایون از اینکه بچه نداشته باشند استقبال میکنن ولی یه چیزی هم هست مردها ناراحتیشون رو مخصوصا موارد اینچنینی اصلا بروز نمی‌دن که همسرشون ناراحت نباشه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

عزیزم اقا شاید موضوعی پیش اومده خندیده 

اینجور نگید سوگ در اقایون متفاوته با خانمها 

خدا صبرشون بده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰