2777
2789

از یکی از شاگردای مرحوم خوشوقت با واسطه شنیدم، یه بنده خدایی سرخود از روی تقلید، اومده بوده یه سری اذکار و ختوم رو شروع کرده بود. ایشون به شدت نهی کرده بود و توبیخش کرده بود که حق ندارید بدون حضور و نظارت و دستور استاد، دستور خاصی، ذکر خاصی، ختم خاصی یا چله خاصی رو شروع کنید و انجام بدید.

مثلا چله زیارت عاشورا انجام میدن خوبه ها ولی ممکنه حاجت ها رو براورده نکنه

من از یک استادی شنیدم که می‌گفت اول سعی کنید چله که میگیرید اون چله رو تا یک سال مداومت داشته باشید بعد هم حواستون باشه چله چی میگیرید ، مثلا اگر زیارت عاشورا میگیرید ببین توانایی یکسری سختی ها مثل اهل بیت کربلا داری یا نه؟؟

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگن زیارت عاشورا سنگینی داره.

یعنی چی؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

اصلا واسه حاجت دنیوی چله نگیرید حیفه بخدا.

یا حداقل بگید خدایا هرانچه خیر و مصلحت هست سر راهم قرار بده.

و اینکه دقیقا همه ذکر و دعا و سوره ها چله ندارن، چیزای مشخصی فقط چله دارن نه همه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
من از یک استادی شنیدم که می‌گفت اول سعی کنید چله که میگیرید اون چله رو تا یک سال مداومت داشته باشید ...

چله که چهل روزه چطور یکسال ادامه بدیم ؟ یعنی این چل تموم سد یکی دیگه شروع شه ؟

کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))

چله که چهل روزه چطور یکسال ادامه بدیم ؟ یعنی این چل تموم سد یکی دیگه شروع شه ؟

چله رو تمدید کن تا یک سال 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱