2777
2789
عنوان

در نتیجه سر خود چله نگیرید واسه همینه که جواب نمیده خیلی اوقات

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 33 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه یکم بیشتر توضیح بدین درست متوجه نشدم

هر کاری خصوصاً کارهای معنوی، صرفاً برای بحث ثواب نیس. اثرات متافیزیکی و خاصی در عوالم مختلف (ماده، ملکوت، ناسوت، مثال و..) ایجاد میکنه. اگر کسی بدون شرایط خاص خودش، تقلید کنه و یه دستورالعمل رو بدون دستور استاد انجام بده، ممکنه اثرات سویی ایجاد بشه براش! مثل مصرف دارو بدون دستور پزشک!

هر کاری خصوصاً کارهای معنوی، صرفاً برای بحث ثواب نیس. اثرات متافیزیکی و خاصی در عوالم مختلف (ماده، م ...

نمیدونستم 

قبلا چله گرفتم و نشد احتمالا بخاطر همین موضوع بوده یا نمیدونم موندم چی بگم عجیبه برام 

خیلی ممنون از توضیحاتتون

نمیدونستم قبلا چله گرفتم و نشد احتمالا بخاطر همین موضوع بوده یا نمیدونم موندم چی بگم عجیبه برام خیلی ...

دقیقا همینطوره 

منم چله گرفتم اما جواب نداد

چون مراتب و شیوه و شروط درستش رو از طریق استاد واصل عارف پیگیری نکردیم، ۹۵٪ دستوراتی که انجام میدیم نتیجه نمیده و بعد یه مدت، ناامیدی، کفر، بی ایمانی به مطالب عبادی، و خیلی چیزای دیگه ناخودآگاه خواهیم داشت!

دقیقا همینطوره منم چله گرفتم اما جواب ندادچون مراتب و شیوه و شروط درستش رو از طریق استاد واصل عارف پ ...

وای دقیقا همینطور بود برام و باعث شد هزار مرتبه توبه از لطف خدا ناامید بشم و خراب کردم همچیو کلا بیخیال خواستم شدم 

خیلی ممنونم که اطلاع دادین واقعا خیلی برام عجیب بود چرا فقط برای من نمیشه پس علت داشت...

خوب حالا استاد کجاست

شما از نتایج خیلی از کارها آشنا نیستید! خیلی از دستورالعمل‌های معنوی و سیر و سلوکی که ریشه در ریاضت‌های شرعی صحیح داره، بدون دستور و نظارت استاد، خطرناک بلکه موجب سقوط انسان میشه! شما تصور کنید بدون اینکه طهارت نفس پیدا کرده باشید، بدون اینکه مراتب عرفانی و نفسانی رو طی کرده باشید، بدون اینکه به ملکات نفس و ذهن و تسلط برسید، ناگهان به یه امتیاز ویژه ریاضتی دست پیدا کنید، مثل چشم سوم! با این چشم بزرخی، زندگیتون جهنم میشه! چون مقدمات و ملزوماتش رو ندارید! البته این بهترین نتیجه بد ماجراست! من نرمال‌ترین فاجعه عادی رو گفتم!

اینم یک دلیل دیگه

وای دقیقا همینطور بود برام و باعث شد هزار مرتبه توبه از لطف خدا ناامید بشم و خراب کردم همچیو کلا بیخ ...

انشالله که به خواستتون برسید
یادتون باشه، تنها راه رسیدن به مقامات الهی و رسیدن به قرب الهی، یک فرمول داره که آیت الله بهجت فرمودند:
 انجام واجبات، ترک محرمات

اگر همه به همین عمل کنیم دنیامون بهشت میشه

یعنی جی خب الان یک شهروند عادی استاد از کجا بیاره ک بخاد زیر نظرش چله بگیره؟😐

ساتید عارف و اخلاق ناشناخته اند ولی قابل پیدا کردن! هنوز در قم، تهران، مشهد، خوانسار، تبریز، شیراز، علمای بسیاری هستند که هم مجتهدند هم اهل سیروسلوک. شاگردان آقامجتبی تهرانی، شاگردن خاص آقای خوشوقت و حق‌شناس هنوز هستند..
البته برای انسان شدن در مرتبه اول، استاد انسان خودش هست. در مقامات بعدی سیر و سلوک، اگر نیت انسان درست باشه، خداوند استاد اخلاق و سیر و سلوکی جلوی راهتون میذاره (نشنید بگیرید: خود استاد در عالم معنا، متوجه حضور و ظرفیت شما میشه و خودش میاد سراغتون..)