2777
2789

من چهره ام بد نیست هیکلم ام متعادل و استاندارده همه همیشه میگن مهربون و ساده ام اما شاید باورتون نشه تا حالا یه نفرم در خونه ی ما رو نزده بیاد خواستگاری من چطوری خواستگار پیدا کنم من هیچ خواستگاری ندارم بابام نزاشت ادامه تحصیل بدم   تا حالا هیچ کس اسم منو صدام نکرده تو خانواده  همه دختر عمو هام رفتن شوهر حتی اونایی که از من کوچیک تر بودن  لطفا قضاوتم نکنید من نمیدونم چیکار باید کنم راه حل بدید  یه عروسی نزدیک داریم اونجا میشه خواستگار پیدا کرد؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چله زیارت عاشورا بردار بعدم توی عروسی اراسته و زیبا ظاهر شو ولی حرکات جلف نداشته باش هرچی قسمت باشه ...

حربات جلف چی ها منظورتونه؟ 

چله زیارت عاشورا یعنی 40 روز زیارت عاشورا بخونم ؟ تاثیر داره؟

خب باید از خونه دربیای بیرون مراسم های خانوادگی شرکت کنی که دیده بشی ،الان دوره قدیم نیست بشینی خونه ...

والا خانواده ی ما هیچ مراسمی نداره من چیکار میتونم بکنم؟ یه پیشنهاد میدید؟

حربات جلف چی ها منظورتونه؟ چله زیارت عاشورا یعنی 40 روز زیارت عاشورا بخونم ؟ تاثیر داره؟

اره چهل روز زیارت عاشورا بخون به نیت ازدواج خوب مثلا اینکه جلو داماد که غریبه هست بی حجاب میرقصن و خودنمایی میکنن

حتما نباید مراسم خاص باشه عزیزم .مراسم عروسی یا مراسم ختم نذری پزون .یا همین عید توروز که در راه مهمون میاد خونتون و میره یه خودی نشون بده ،بیرون از خونه  پیش همسایه دیده شو دوستات 

مثلا خود من با  معرفی یکی از فامیل های همسرم که همسایه ما بودن معرفی شدم بهشون ،جالب همسایه مون نمیدونست من  وجود دارم اصلا تو یه مراسم من را دید را معرفی کرد