من چهره ام بد نیست هیکلم ام متعادل و استاندارده همه همیشه میگن مهربون و ساده ام اما شاید باورتون نشه تا حالا یه نفرم در خونه ی ما رو نزده بیاد خواستگاری من چطوری خواستگار پیدا کنم من هیچ خواستگاری ندارم بابام نزاشت ادامه تحصیل بدم تا حالا هیچ کس اسم منو صدام نکرده تو خانواده همه دختر عمو هام رفتن شوهر حتی اونایی که از من کوچیک تر بودن لطفا قضاوتم نکنید من نمیدونم چیکار باید کنم راه حل بدید یه عروسی نزدیک داریم اونجا میشه خواستگار پیدا کرد؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
والا خانواده ی ما هیچ مراسمی نداره من چیکار میتونم بکنم؟ یه پیشنهاد میدید؟
حتما نباید مراسم خاص باشه عزیزم .مراسم عروسی یا مراسم ختم نذری پزون .یا همین عید توروز که در راه مهمون میاد خونتون و میره یه خودی نشون بده ،بیرون از خونه پیش همسایه دیده شو دوستات
والا خانواده ی ما هیچ مراسمی نداره من چیکار میتونم بکنم؟ یه پیشنهاد میدید؟
مثلا خود من با معرفی یکی از فامیل های همسرم که همسایه ما بودن معرفی شدم بهشون ،جالب همسایه مون نمیدونست من وجود دارم اصلا تو یه مراسم من را دید را معرفی کرد