2777
2789
عنوان

اسمای جلفی که شنیدین رو بگین🤗😂

| مشاهده متن کامل بحث + 8904 بازدید | 303 پست
منتفیه پس (درگیری جدید مغزم جایگزین اسم انالی برای دختر ایندم )

من وقتی که دخترم رو باردار بودم همون موقع یه اسم قشنگ به ذهنم رسید

البته اسم سلیقه ایه

ولی بابت انتخاب اسمش از خودم راضیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی تو اینستا اسم دخترش ولنتینا بود

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

بچها اسم پسرم ماهان از نظر شما جلف نیست اسمش ؟بنظرتون اسم دخترم چی بزارم ؟؟چندتا اسم دختر با ت هم ب ...

ترنم 

تبسم 

ترنج 😁اگع دوستان نگن جلفِ

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

اره یکی از اشناهای ما اسم دخترش یوکابد بود. بچه طفلک تا کلاس دوم اسم خودشو میگفت یوتابه

ما یوتاب هم داریم تو آشنایان

آمیتیس

سوشیانت و و و ..... شاهنامه ای و آریایی درسته قشنگن ولی مناسب الان نیستن اصلا نمیچرخن تو دهن بعضیاشون

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔
🤣اخههه من لیا دوسدارم قشنگه که دوست شوهرم گذاش دلا من تعجب کردم نشنیده بودم منم اسم پسرم دارا هستش ...

دارا دیگه کجاش عجیبه:/

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

تازگیا اسم بچشون رو گذاشتن نعناسادات 

یکیشونم اسم پسرشون آن

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بچها اسم پسرم ماهان از نظر شما جلف نیست اسمش ؟بنظرتون اسم دخترم چی بزارم ؟؟چندتا اسم دختر با ت هم ب ...

ماهان و تابان

ماهان و آسمان

ماهان و باران

ماهان و جانان

ماهان و تارا

ماهان و طرلان

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔