2777
2789
عنوان

اسمای جلفی که شنیدین رو بگین🤗😂

| مشاهده متن کامل بحث + 9972 بازدید | 309 پست
بچها اسم پسرم ماهان از نظر شما جلف نیست اسمش ؟بنظرتون اسم دخترم چی بزارم ؟؟چندتا اسم دختر با ت هم ب ...

ماهان وماهلین داریم..باران هم خوبہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
این دو مورد رو همینجا شنیدم ک گذاشته بودن رو بچه هاشونیا اسمای آریایی قدیمی ک جدیدا مد شدن و بسیار ب ...

اره یکی از اشناهای ما اسم دخترش یوکابد بود. بچه طفلک تا کلاس دوم اسم خودشو میگفت یوتابه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لوسینانا

😂😂😂😂😂😂😂

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

آدم اولش یاد آنال میوفته🫥

منتفیه پس 

(درگیری جدید مغزم جایگزین اسم انالی برای دختر ایندم )

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

اره افرین دلارز هم شنیدم پسرم میره مهد یه اسمایی ادم میشنوه😅

اسم دختر من لیا هستش، چند وقت پیش یکی گفت چیییییی؟ لیا هم شد اسم؟ از کجاتون درمیارید این اسما رو😄😄

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بچها اسم پسرم ماهان از نظر شما جلف نیست اسمش ؟بنظرتون اسم دخترم چی بزارم ؟؟چندتا اسم دختر با ت هم ب ...

تینا 😐آیسان هم قشنگه اسم مشترکه

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

منتفیه پس (درگیری جدید مغزم جایگزین اسم انالی برای دختر ایندم )

🤣

الهی عزیزم آنا هم قشنگه 

اره بخدا دیگه گندشو در آوردن اسم یکی از دانش آموزای من که مارتیا ست اینم به نظرم خیلی جلف و لوس

اصلا نباید این اسمارو ثبت کننن 

بخدا هر کی یه چی شنیده اومده اسمو گذاشته رو بچش 

یا اسما شده دوتایی  تو شناسنامه یه چیزه یه چی دیگه صداش میکنن