2777
2789
عنوان

این لوسی یا نه

121 بازدید | 16 پست

بچه ها من بچه برادر شوهرم(دختره) و بچه خواهر شوهرم(پسره) با هم دعوا دارن همیشه

دختره اسمش ستاره هست ۱۲سالش

پسره اسمش محمد ۷سالشه

این محمد بچه بود درست بود جدیدا خیلی به نظر من لوس شده

اون روز ستاره بهش گفت دست به این نزن خطرناکه رفته گفته به مامانش که ستاره اینو گفته مامانش هم رفته به مامان ستاره گفته مامان ستاره هم دعواش کرده ستاره رو

یا مثلا یک بار دیگه ستاره خونه مادرشوهرم بوده و فرداش قرار بوده محمد هم بره گفته چون ستاره اونجاس نمیرم

یا از کلاس آنلاین بدش میاد

و برای این هم که کلاس شنا نره الکی خودشو میزنه به گریه(مدرسمون کلاس داره)

ستاره میگه که این از لوسی محمد 

ولی همه فامیلا میگن نه اخلاق تو اشتباهه و محمد درسته اخلاقش

به نظرتون حق با کدومشونه؟

به نظر من حق با ستاره هست

مامان سه قلو ها

شما خودت چند سالته

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم موافقمچون مامانشدمیگفت بمونم خونه که ستاره یک وقت بچم و اذیت نکنه

عزیزم شما خودت تاجاییکه میتونی و دستت بازه از ستاره دفاع کن بیشتر ازت برنمیاد منم بچه جاریم دختره بقیه همه شون پسر دارن این طفلی چون دختره باهاش بازی نمیکنن مامانا شونم کاری ندارن بچه نا راحت میشه نمیشه 

منم تاجاییکه بتونم موقعیت پیش بیاد از دخترش جلو پسرا دفاع میکنم بفهمن کارشون بده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم شما خودت تاجاییکه میتونی و دستت بازه از ستاره دفاع کن بیشتر ازت برنمیاد منم بچه جاریم دختره بق ...

من دفاع میکنم عزیزم واقعا چون دلم براش میسوزه

مامان ستاره میگه یکم با محمد مهربون باش ستاره میگه چرا باید به خاطر اون خودمو عوض کنم

مامان سه قلو ها

روش تربیت بلد نیستنمیدونه باید چجور رفتار کنه

اره

یک پسر ۱سال و نیمه هم داره

اونم داره دیوانه میکنه 

بچه میزنه تو سرش توی این سن 

کاری ندارم به شوخی یا واقعیت

ولی مامانه گند اخلاقه

مامان سه قلو ها

عزیزم شما خودت تاجاییکه میتونی و دستت بازه از ستاره دفاع کن بیشتر ازت برنمیاد منم بچه جاریم دختره بق ...

به نظرم اصلا دخالت نکنه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
به نظرم اصلا دخالت نکنه

گاهی وقتا موقعیت پیش میاد عزیزم بنظرم ایرادی نداره اون جور مواقع دفاع کنه البته نمیدونم بعضیا شرایط ندارن بعضیا شرایط دارن برا همه یجور نیست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
به نظرم اصلا دخالت نکنه

من خودم گفتم اگه موقعیت بشه با پسرا شون مثلا یه کاری بخوان بکنن گیره من باشن یکم اذیت میکنم میگم چون پسرین مثلا که انقد به اون طفلی که تنهاس نگن چون دختری باهات بازی نمی‌کنیم