2777
2789
عنوان

خانما و آقایون لطفا وقتی بالای (((سی و پنج سال))) شدین بچه دار نشین🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 71 پست
من خودم بچه اولم ولی دیدم بعضی دوستام ک اینجوری چقدرر براشون سخته از معرفی پدر و مادرشون ب بقیه خجال ...

هعییی همش درسته خواهر🙃💔

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامان دوستم نزدیک 65 تا 68 سالشه

حدودا 45 تا 48 سال از دوستم بزرگ تره

ببینینش اینقدر به خودش میرسه اینقدر کودک درونش فعاله ک خدا میدونه

مامان من 20 سال از من بزرگتره یکسره خسته بود 

یکسره از زندگی و درد پا و دست مینالید 

ولی مامان دوستم با این سن اینقدر شادو خرم هست

منو از بچه دار شدن محروم کردی البته خودمم قصد بچه‌ دار شدن ندارم کلا قصد ازدواج ندارم

یکی از گزینه های ازدواج همین الان کناره گیری خودشون رو از کاندیداتوری(چه کلمه سختی شد )  اعلام کردن 🖐️😂 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
منو از بچه دار شدن محروم کردی البته خودمم قصد بچه‌ دار شدن ندارم کلا قصد ازدواج ندارم

ن داداش فقط ب روحیت ربط داره

ب سن زیادی ربطی نداره اما موقع من همه بی حوصلگیاشون بود افسردگی گرفتم 

اگ ب بچت برسی باهاش مث رفیق باشی شاد باشی پایه باشی  حتی اگ ۷۰ سالت هم باشه اون بچه تورو رو سرش میزارع...

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

ولی داداش کوچولوی من الان کلاس سومه بابام ۵۵ سالشه مامانم ۴۵ و خیلی خیلی خیلی باحوصله باهاش رفتار میکنن ب درساش میرسن مقتضیات سنیش رو درک میکنن . اتفاقا اونو ک نگاه میکنم میبینم تجربه هاشونو کردن بی حوصلگی هاشونو کردن و اونو طبق مقررات امروزی دارن بزرگ میکن

من با مادرم ۲۲ سال اختلاف سن دارم ولی صمیمی نیستم دوستش دارم خیلی فداکاره ولی هیچ وقت نتونستم باهاش درددل کنم یا راحت باشم چون ادم ساکت و کم حرف و استرسی ای هستش

مادربزرگم با خاله کوچیکم ۴۷ سال تفاوت سن دارن جا نمونده نرفته باشن ، جشن نمونده نگرفته باشن ، یه قری با هم میدن بیا و ببین ، خوش صحبت آگاه همپا

به سن نیست ، زندگی و ادما و سرنوشت پیچیده تر از این حرفهاست

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم