2777
2789
عنوان

خانما و آقایون لطفا وقتی بالای (((سی و پنج سال))) شدین بچه دار نشین🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 71 پست

اینجور مواقع اکثرا خواهر برادر ها هوای بچه کوچیکتر رو دارن و کاراشونو مثل پدر مادر براشون انجام میدن مثل خواهر شوهر کوچیکه من 28 سالشه مادر شوهرم نزدیک 70 ولی شوهرم و خواهراش خیلی هواشو دارن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرفتو قبول دارم ولی الان سن ازدواج رفته بالا بعدیا چی میکشن خدا رحم کنه

منم چون مثل خودت بودم الان خودم ازدواج کردم ۲۰ سالگی بچه اولم آوردم ۲۴ سالگی بچه دوم ماشاالله قد پسرم الان اندازه منه ۱۳سالشه  

حرفتو قبول دارم ولی الان سن ازدواج رفته بالا بعدیا چی میکشن خدا رحم کنهمنم چون مثل خودت بودم الان خو ...

منم از بچه زیاد خوشم نمیاد اما تا قبل ۳۰ بچه میارم حتماااا نمیخوام موقعی ک اون اول جونیش میرسه من پیر باشم...

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

نه اخه گفتی داداش براهمین پرسیدم🤦‍♀️

من ب همه میگم داداش حتی ب خواهرامم میگم داداش کلا مدل حرف زدنمه🙃

منم از بچه زیاد خوشم نمیاد اما تا قبل ۳۰ بچه میارم حتماااا نمیخوام موقعی ک اون اول جونیش میرسه من پی ...

اره من واسه همین آوردم ولی با شوهرم ۹ سال تفاوت داریم زود آوردم که بچم سن باباش زیاد نباشه 

وهمین دوتاهم بسمونه 

خواهر شوهرم همکلاسیم بوده ۶ماه پیش ازدواج کرده اونم دیگه زود میاره توراهی داره براسلامتیشون لطفا صلوات بفرستید

اره من واسه همین آوردم ولی با شوهرم ۹ سال تفاوت داریم زود آوردم که بچم سن باباش زیاد نباشه وهمین دوت ...

اره درسته 

انشالله ب سلامتی نی نی شون ب دنیا بیاد😅

۲۰ سالگی بچه بیاری تو نداری و بدبختی همین بچه بزرگ میشه میگه منو تو فقر و فلاکت بزرگ کردن عقلشون نرسید یه کم خودشونو جمع و جور کنن بعد بزان. حالت دیگه شم اینجوری میشه. همون بچه نیاری مناسب تره