2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین من کاری ندارم که.. چرا الان رابطه داشتین و این حرفا تابگم کاربرا میپرن روم

بنظرم بهتربود بعد از ازدواج باشه.. همسرتون خودش خونه داره؟

البته میدونما بعد از عقد باهمدبگه محرم هستین و بالاخره اینم یکی از نیازای افراده که طبیعیه و باید برآورده بشه

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

اره

اخه چیزی که واسه سواله اینه که میدونم دوران عقد بهم محرم هستند و میتونن رابطه برقرارکنن و.. یجورایی این نیاز طبیعی همه آدماست ولی بنظرم بهتربود بعدازازدواج باشه نه؟

ببین من کاری ندارم که.. چرا الان رابطه داشتین و این حرفا تابگم کاربرا میپرن رومبنظرم بهتربود بعد از ...

😂😑بلخره مردن 

اونم اولین بار بود خیلی سطحی......من کلا هرماه عقب میندازم  ازاسترس

اره عزیزم خونه دارن 

😂😑بلخره مردن اونم اولین بار بود خیلی سطحی......من کلا هرماه عقب میندازم ازاسترساره عزیزم خونه دار ...

خب اگرمیخایید دوران عقد باردارنشین که کا ،،. ‍ندوم بزارید یا قرص اورژانسی بخورید

اگرم که نمیخایین جشن عروسی بگیرید (بااین وضع گرونیا) که میشه چرا که نه

خب اگرمیخایید دوران عقد باردارنشین که کا ،،. ‍ندوم بزارید یا قرص اورژانسی بخوریداگرم که نمیخایین جشن ...

من یه شب مونده ب پری رابطه داشتم امکانش نیس اصن  اخه چیزیم نریخته ک قرص بخورم بهم میریزه بیشتر 

ینی کلا هیچ مایه ای نبوده و دخولی...😑

من یه شب مونده ب پری رابطه داشتم امکانش نیس اصن اخه چیزیم نریخته ک قرص بخورم بهم میریزه بیشتر ینی ک ...

پس لزومی نداره نگران باشید اگرمایع نریخته

بچها چطور میتونم تایپیکا قبلیم بپاکم یاکلا همینایی ک مینویسم امکانش هس کسی نبینه؟

نه پاک نمیشه مگراینکه گزارش بخورخ