من میگم از همین الان اصن ردش کنم کلا بگم نیان ناف منو با تنهایی بستن
آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه عزیزم از بالای قفسه سینه ام تا بالاتر از نافم خط بخیس ،کمرنگ شده ولی یه تیکه اش خیلی زیاد چه و برجستس،۳تا جای شلنگ هم دارم ،خدا لعنتشون کنه عمل که شدم بخیه هام رو سرسری زدن رفته 😭
به اندازه سیکالفیت نه اما تاثیرگذار هستاز عسل بانو راهنمایی بگیریدترمیم کننده لافارر هم خوبه اما این ...
میگم که عمل اسکار باید انجام بدم پولشو ندارم،یعنی نمیدونم چقدر هست که پاپیش بذارم،خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین ،چند وقت پیشم که عروسی بودیم خودمو پوشانده بودم قفسه سینم معلوم نباشه
اسی دیگه اونموقع میدونی تلاشتو کردی خدارو چ دیدی شاید قبول کرد برو لیزر کن فقط بگو بیماری ژنتیکی دار ...
ارع ولی همش میگم کاش میمرذم
آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
آخه چند نفری بهم گفتن بعد ها در ازدواج به مشکل برمیخوری هیچ پسری دختر با عیب نمیخواد
یکی گوه خورده