2777
2789
عنوان

خاستگار دارم چجوری بیماریمو بعش بگم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 108 پست
اون کرم برای بخیه تازه بهترهمیتونید از کرم رژودرم که ارزون‌تره استفاده کنید.انشالله به زودی زود بری ...

رژودرم جوابگو هست؟

ممنونم💕

شما هم سرکار میری؟

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه خوشش نیاد چی

اسی دیگه اونموقع میدونی تلاشتو کردی 

خدارو چ دیدی شاید قبول کرد 

برو لیزر کن فقط بگو بیماری ژنتیکی داریم موقع بارداری میاد 

ک با لیزر میره

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
من که امیدی ندارم باز تو فقط یه جاته

نه عزیزم از بالای قفسه سینه ام تا بالاتر از نافم خط بخیس ،کمرنگ شده ولی یه تیکه اش خیلی زیاد چه و برجستس،۳تا جای شلنگ هم دارم ،خدا لعنتشون کنه عمل که شدم بخیه هام رو سرسری زدن رفته 😭

رژودرم جوابگو هست؟ممنونم💕شما هم سرکار میری؟

به اندازه سیکالفیت نه 

اما تاثیرگذار هست

از عسل بانو راهنمایی بگیرید

ترمیم کننده لافارر هم خوبه اما اینا بیشتر برای بلافاصله بعد عمله

شاید بشه با گرفت پوستی هم مشکل رو رفع کرد که هزینه‌ش باید زیاد باشه

نه عزیزم سرکار نمیرم

معجزه کن صبر مرا 
به اندازه سیکالفیت نه اما تاثیرگذار هستاز عسل بانو راهنمایی بگیریدترمیم کننده لافارر هم خوبه اما این ...

میگم که عمل اسکار باید انجام بدم پولشو ندارم،یعنی نمی‌دونم چقدر هست که پاپیش بذارم،خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین ،چند وقت پیشم که عروسی بودیم خودمو پوشانده بودم قفسه سینم معلوم نباشه

اسی دیگه اونموقع میدونی تلاشتو کردی خدارو چ دیدی شاید قبول کرد برو لیزر کن فقط بگو بیماری ژنتیکی دار ...

ارع ولی همش میگم کاش میمرذم 

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
میگم که عمل اسکار باید انجام بدم پولشو ندارم،یعنی نمی‌دونم چقدر هست که پاپیش بذارم،خیلی اعتماد به نف ...

الکی گنده‌ش کردی واسه خودت

هر کسی یه مشکل جسمی داره اما به ما نمیگن یه خورده اعتماد به نفس داشته باش

معجزه کن صبر مرا 
به اندازه سیکالفیت نه اما تاثیرگذار هستاز عسل بانو راهنمایی بگیریدترمیم کننده لافارر هم خوبه اما این ...

چجوری میتونم از عسل بانو کمک بگیرم؟

الکی گنده‌ش کردی واسه خودتهر کسی یه مشکل جسمی داره اما به ما نمیگن یه خورده اعتماد به نفس داشته باش

آخه چند نفری بهم گفتن بعد ها در ازدواج به مشکل برمیخوری هیچ پسری دختر با عیب نمی‌خواد 

آخه چند نفری بهم گفتن بعد ها در ازدواج به مشکل برمیخوری هیچ پسری دختر با عیب نمی‌خواد

یکی گوه خورده 

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه