من میگم از همین الان اصن ردش کنم کلا بگم نیان ناف منو با تنهایی بستن
آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عمل کردم دارو بهم زدن واق شدم۲۰کبلو اضافه وزن آوردم فکر کن ۴۰ بودم کم کم شدم ۵۰یهو ۶۰الانم ۹۰😳نمیتو ...
چ داروی اجی ..کاش منم بزنم چاق بشم ....۹۰ ام خیلی زیاده ...ای کاش رو ۶۰ نگهش میداشتی ...لاغر میشی نگران نباش
سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔