من میگم از همین الان اصن ردش کنم کلا بگم نیان ناف منو با تنهایی بستن
آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
جلسه اول که همو میبینینو بیشتر آشنایی خونواده و کلیاته.توی جلسه دوم بهشون بگو
جدی🥲
آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یکی نه چند نفر،مبگن بدنت زشته با این ،شوهرت زن خط خطی نمیخواد
منو ببینن چی میگن😂
اوهوم من دختر داییم این کارو کرد .اون بچه بود با کتری بازی کرد رو دستش آب جوش ریخت جای سوختگی روی بازوی راستش داشت جلسه دوم به خاستگارشون گفتن خواهر داماد هم رفتن دیدن گویا بعد گفتن چیزه خاصی نیست یه سوختگییه که با کرم کاور میشه
سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔