2777
2789
عنوان

خاستگار دارم چجوری بیماریمو بعش بگم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 108 پست
انشالله خوب میشی،برای من جایش خوب نیست تو نمیتونی دارویی چیزی بزنی؟

دارو نداره فقط میشه اون خال هارو با لیزر برداشت که اگه باردار شی باز دوباره در میاد 💔🙂

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
من برای جای بخیه از سیکالفیت استفاده کردم و راضی بودم البته بلافاصله بعد کشیدن بخیه

برای من ۴سال گذشته ،جای بخیه ام خیلی بد بود همون موقع رفتم دکتر زیبایی ۲جلسه آمپول گرون برام زد همون موقع هورمون هام بهم ریخت و هرروز پریود میشدم جلسه آخر رو نرفتم و پشیمونم،اخه خیلی خوب شده بود جاش ،بوه بودم و عقلم نمی‌کشید درد داشت دیگه نرفتم🥲پشیمونم،کرمی که گفتی برای من درحال حاضر گرونه😬😂دعا کنید برم سرکار بخرم

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارو نداره فقط میشه اون خال هارو با لیزر برداشت که اگه باردار شی باز دوباره در میاد 💔🙂

خب اشکال نداره،لیزر کن وقتی بچه دار شدن هم دوباره لیزر کن بخدا اگه میشد منم لیزر میکردم 

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

منم جای بخیه ام کلوئید شده رو قفسه سینم رو زشت کرده دلم دوست دارم ازدواج کنم بهش فکر میکنم پشیمون می ...

لیزر میشه اون 

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
خب اشکال نداره،لیزر کن وقتی بچه دار شدن هم دوباره لیزر کن بخدا اگه میشد منم لیزر میکردم

حالا چجوری بعش بگم😭

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

اسی کجاهات بیشتر داره؟؟

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
برای من ۴سال گذشته ،جای بخیه ام خیلی بد بود همون موقع رفتم دکتر زیبایی ۲جلسه آمپول گرون برام زد همون ...

اون کرم برای بخیه تازه بهتره

میتونید از کرم رژودرم که ارزون‌تره استفاده کنید.

انشالله به زودی زود بری سرکار

واسه کار منم دعا کن

معجزه کن صبر مرا 
اسی کجاهات بیشتر داره؟؟

همه جا بیشتر بیشتر کمرم 

نمی‌دونم والا🥺فهمیدی به منم بگو دلم خونه

من که امیدی ندارم باز تو فقط یه جاته

لیزر کن موقتی خب بعد بهش بگو موقع بارداری میاد

اگه خوشش نیاد چی