2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نبابا همش الکیه چرا من نمی‌بینم اون آدم ک بهم خیانت کرده شاد خرم بدونه هیچ عذاب وجدانی همیشه هم عاشق ...

شاید یکی بره آدم بکشه ماهم باید آدم بکشیم؟

تو حق داری عصبی باشی اما شبیه یه آدمی که اشتباه رفتار کرده که نباید رفتار کنی

اون آدم بدیه شما که نباید مثل اون باشید 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
میگیره مطمن باااش هیچ چیز تو این دنیا بی‌جواب نیس خیالت تخت

اون به جهنم بمیره ایشالا راحت بشم حال خودم خوب نیست همش دنبال اینم مگ من چیکار کردم زشت نبودم بد هیکل نبودم بداخلاق نبودم با همه چی با نداریش ساختم سکوت کردم 

تموم وجودم درد می کنه برا خودم  دلم خونه

سه سال همش نفرین می کنم نمی‌دونم چرا نفرینم نمیگیرع

نفرین کردن کار درسته نمیشه، ی جورای حلش کن

اول تهدید که نمی مونی

اگر جواب نداد ، سعی کن زندگیته بکنی

کم کم شاید از آن رفتار خلاص شد

شاید یکی بره آدم بکشه ماهم باید آدم بکشیم؟تو حق داری عصبی باشی اما شبیه یه آدمی که اشتباه رفتار کرده ...

میخام دلم خنک شه چیکار کنم تموم وجودم میسوزه بخدا وقتی میبینم هنوزم ک هنوز پشیمون نیست 

اون به جهنم بمیره ایشالا راحت بشم حال خودم خوب نیست همش دنبال اینم مگ من چیکار کردم زشت نبودم بد هیک ...

با تمام وجودم درکت میکنم میفهمم چی میگی 

اینو بدون اون صد درصد لیاقت تورو نداره یه لجنی مثه خودشو دوست داره برن بمیرن لاشیای حرومزاده

به شوهرت خیانت کنی؟

نه عمرا اصلا فکرش رونکن.

اولا شوهر بیچاره ات گناه داره. غرورش کلا له میشه.از بین میره 

بدتر از اون هودت رو بدنام میکنی تو خانواده تو فامیل و....

دیگه نمیتونی سرت رو بالا بگیری.

خوشی زده زیر دلت خواهر