2777
2789
عنوان

اووسیت در پانکچر

64 بازدید | 13 پست

سلام امروز پانکچر شدم دکتر گفت ۲۵تا تخمک گرفتیم. بقیه چیزا رو نگفت چون تازه بهوش آمده بودم چیزی نپرسیدم.. تو برگه آزمایش بعد عمل نوشته تعداد اووسیت۲۰ عدد.   یعنی چی دوستان کسی میدونه؟؟؟ یعنی تخمک نابالغه؟؟؟

اووسیت همون تخمکه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبخالت ۲۰ تا من فک نمیکنم انقد تخمک بدم با پانکچر چون اند‌متریوزمشنا مشکلت چی بود ای وی اف کردید؟

آخه تخمک ۲۵تا شد . ولی اووسیت نوشته ۲۰ تا فک کنم با هم فرق دارن . نکنه منظورش اینه که ۲۰تاش پوچ بوده؟؟.  من مشکل تنبلی شدید داشتم 

آخه تخمک ۲۵تا شد . ولی اووسیت نوشته ۲۰ تا فک کنم با هم فرق دارن . نکنه منظورش اینه که ۲۰تاش پوچ بوده ...

برای انتقال استرس تداری ک نگنه نشه؟

ماهم تصمیم داریم ای وی اف کنیم از الان استرس اینو گرفتم ک نکنه منفی شه😭

برای انتقال استرس تداری ک نگنه نشه؟ماهم تصمیم داریم ای وی اف کنیم از الان استرس اینو گرفتم ک نکنه من ...

اره خیلییی. حس میکنم یکی دوتا حنین بشه اونم نگیره ولی توکل بخدا.

.تو چند تا حنین داری.؟؟ ا

آخه تخمک ۲۵تا شد . ولی اووسیت نوشته ۲۰ تا فک کنم با هم فرق دارن . نکنه منظورش اینه که ۲۰تاش پوچ بوده ...

نه همون 20 تا تخمک خوبه حالا بعد ببینی از این 20 تا چنتاشون جنین میشه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂