2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خبب میگم شاید بگن دولتی بالای ۱۵ ولی پیام نور بالای ۱۷ ...خدا ازشون نگذره واسه چس تومن حقوق کلی بهمو ...

تازه اولشه 

استرس اصلی مصاحبه است و بعدش پودمان اول و پودمان دوم و امتحان هاشون و امتحان اصلح و روش های تدریس و کلاس داری و......

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

خدا باباتو خیر بده ولی بگو دیگه کسی که یه سال درس داده امتیاز داره بذار منم استفاده کنم

میگه من جنگیدم چون وظیفه ام بود

زیادی پایبنده

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
تازه اولشه استرس اصلی مصاحبه است و بعدش پودمان اول و پودمان دوم و امتحان هاشون و امتحان اصلح و روش ه ...

وای چقدر زیاد

دعا کنین ماهم قبول شیم

خوب بخونی و تست بزنی قبول میشی البته تسلط در مصاحبه خیلی مهم است

استرس مصاحبه رو ندارم چون اعتماد به نفس و قدرت بیانم خوبه از کتبی میترسم مطالب واقعا زیاده

مگه نباید نامه بدم موقع قبولی از طرف سپاه؟ یعنی هیچی نمیخاد؟

نامه رو قبل از ثبت نام میری از بنیاد جانبازان میگیری که سهمیه ایثارگری رو استفاده کنی 

اسمت توی سیستم ثبت شده و بستگی به میزان درصد جانبازی پدرت از سهمیه 5 یا 25 درصد میتونی استفاده کنی

دیگه نامه دستی بهت میدم اونو اسکن می‌کنی 

کافیه خودت بری دنبال کارهای اداریش توی بنیاد که بابات هم متوجه نشه 

استرس مصاحبه رو ندارم چون اعتماد به نفس و قدرت بیانم خوبه از کتبی میترسم مطالب واقعا زیاده

کتبی هم لازم نیست همه کتاب رو بخونی

نامه رو قبل از ثبت نام میری از بنیاد جانبازان میگیری که سهمیه ایثارگری رو استفاده کنی اسمت توی سیستم ...

بابام موج گرفتش ولی حتی پیشو نگرفته که جانباز حساب شه ولی ایثارگر هست حتما میرم دنبالش مرسی