2777
2789
من کل ترم آخر هدفم قبولی تو ارشد بود بعد خب شانسی که داشتم درس هایی که کنکورم بود ترمای آخر خونده ب ...

اخه من لیسانس علوم تربیتی پیام نور دارم و خب تو پیام نور جزوه نمیدن و باید کتابا رو بخونیم و امتحانام کشوریه یعنی اینجور نیس استادا سوال طرح کنن...

بعد میخام ارشد مشاوره دانشگاه تهران قبول شم که رتبه زیر ۱۵ تقریبا میخاد ؛ میگم خیلی سخته اینجور رتبه ای بیاری؟؟

یا مثلا اگه از تیر ماه شروع کنم تا اسفند ( یعنی تقریبا ۹ ماه ) روزی ۴ ، ۵ ساعت بخونم میتونم همچین رتبه ای بیارم؟

اخه من لیسانس علوم تربیتی پیام نور دارم و خب تو پیام نور جزوه نمیدن و باید کتابا رو بخونیم و امتحانا ...

اگه بخونی که زمان کمی نیست تست های ده سال پیش تا الانم خیلی کمک البته تو رشته من مشابه زیاد بود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره