خواهر من 8 ساله مادرم فوت کرده و 4 ساله ازدواج کردم گس دیگه کی میخواد قلقش دستم بیاد؟؟؟ تو نت زدم بب ...
تجربه نشون داده حتماً باید یه کسی کنارت باشه یه مدت آشپزی کنی اون درست کنه تو نگاه کنی تو در کنارش کمک کنی تو درست کنی اون نظارت کنه ولی برای اینکه علاقمند بشی به آشپزی برنامه پینترست نصب کن با فی لترش کن بعد به انگلیسی کلمه فود این چیزا سرچ کنی غذاهای خوشمزهای نشون میده حالا اون غذای مورد علاقه خودتو نگاه کن قشنگ طرز درست کردنشو نشون میده خارجیها بهتر یاد میدن یه سری برنامههای ایرانی هم هستند اسمشونو بلد نیستم ولی خب مثلاً برنجهای ترکیبی هندی ایرانی یاد میدن یه چیزایی یاد میدن دلت آب میشه از مایکت میشه دانلود کنی برنامههای آشپزی
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
معمولا آشپزی خوب از مادر به دختر میرسهعلاقه هم بسیار مهمهو این که به نظر من غذا دیفالت خوشمزه باید ب ...
مامانم بد نبود دستپختش، بعضی غذاهاش عالی بودن
منم گاهی معمولیه گاهی بد
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹