2777
2789

که بد نباشه و چهره ی عروس بد ازم ساخته نشه 

و‌مودبانه باشه 

تازه عروسم و چند ماه دیگه عروسیمه 

طبقه ی بالای مادرشوهرم باید زندگی کنیم با راه پله ی مشترک

این مسائل قبل عقد باید در موردش به توافق میرسیدین الان هم با همسرتون صحبت کنید بگین دوست ندارین اونجا زندگی کنید و شوهرتون از زبون خودش به مادر پدرش بگه تصمیم گرفتیم مستقل باشیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینو باید از خیلی وقت پیش تو گوشش میکردی ی فکری میکرد چند وقت دیگه عروسیته الان یادت افتاده زندگی با خانواده شوهر رسما ساختن جهنم تو این دنیاس

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
دلیل خاصی داری برای این تصمیمت یا همینجور از دور میترسی فقط ؟

خواهر دم بخت داره 

داداشش می‌خواد ازدواج کنه 

دوست ندارم توی خونه ای که جاری جوون رفت و آمد داره زندگی کنم

دوست ندارم هر روز که از پله هام میگذره از جلو در هال پذیرایی مادرشوهرم بگذرم و بیرون که رفت آمد دارن هی ناچار به دیدار و سلام باشم بااینکه صلح طلب و اهل احترامم

باید همون اوایل اشنایی و قبل عقد در این مورد به توافق میرسیدید 

و اینکه نگران وجهه عروس باشی،نمیتونی کاری بکنی 

در هرررررررر صورت  با مطرح کردن این موضوع ،پای شما وسط میاد

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
خواهر دم بخت داره داداشش می‌خواد ازدواج کنه دوست ندارم توی خونه ای که جاری جوون رفت و آمد داره زندگی ...

من الان ۱۵ ساله همسایه هستم باهاشون البته ورودی ها جداست . اینم مثل هر سبک زندگی دیگه بدی و خوبی داره . کاش همون اول مطرح کرده بودی  . توی این گرونی تهیه مسکن برای جوونا سخته . حالا بازم صحبت کن با همسرت ولی توقع نداشته باش راحت قبول کنه . در کنار این که باید ببینی توان مالیش چه جوره مثلا چند سال بگذره میتونید مستقل بشید ؟ 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚