2777
2789
عنوان

ته چین مرغ چجور درست کنم

150 بازدید | 14 پست

ته چبن ساده همیشه درست میکنم ولی ماله مرغو تا حالا درس نکردم اموزش میدین  

اندازه ۶ نفر .ولی به عنوان غذای دوم نمیخام خیلی زیاد باشع

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

مواد میانیش مرغ و بپز رییش ریش کن

پیاز سرخ کن بهش مرغ ریش و  زرشک وکشمش وگردوی خرد شده اضافه کن اخر سرم گلاب و زعفرون وادویه

ته چینم خب بلدی دیگه نصفش وبریز خوب منسجم کن بعد مواد میانی لایه اخرم برنج و با ته لیوان خوب منسجمش کن

حتما فقط از زرده تخم مرغ برا تهچین استفاده کن، تو موادشم نصف لیوان گلاب بریز

مواد میانیش مرغ و بپز رییش ریش کنپیاز سرخ کن بهش مرغ ریش و زرشک وکشمش وگردوی خرد شده اضافه کن اخر س ...

بعد وایسم لایه اول بپزه بعد این لایه بعدی رو بریزم ؟یا همه باهم یه زمان بره برا پخت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۴_۳پیمونه برنج درست کن 

برای موادش پیاز کمی سرخ  میکنیی مرغ رو میزی تا سرخ بشه آخر(یا میتونی بپزی و ریش ریش کنی) بعد بهش زرشک و خلال پسته که تو گلاب خیس شده اضافه کن 

گلاب ،هل ،زعفرون ،دارچین فراووون ،نمک فلفل زردچوبه

۳پیمونه برنج رو بپز ابکش کن بعدش ۱تخم مرغ کامل+۱زرده +۱لیوان ماست چیکده +زعفرون +نمک +روغن رو مخلوط میکنی بعدش مرغ پخته ریش میکنی روغن کف قابلمه یه لایه برنج بعد مرغ دوباره برنج خوب منسجم کن ک کره یا روغن بریز ۵۰تا۷۰دقیقه بمونه روگاز

کاهش۴۰کیلو شروع دوباره ۱۵دی وزن ۷۲هدف۶۶⬅️

۴_۳پیمونه برنج درست کن برای موادش پیاز کمی سرخ میکنیی مرغ رو میزی تا سرخ بشه آخر(یا میتونی بپزی و ر ...

زعفرون لا مصب قابل حذف نیس؟😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۳پیمونه برنج رو بپز ابکش کن بعدش ۱تخم مرغ کامل+۱زرده +۱لیوان ماست چیکده +زعفرون +نمک +روغن رو مخلوط ...

مرسی گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نههه همه مزش به زعفرونشه 🥲😂

ویلان بمانه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد وایسم لایه اول بپزه بعد این لایه بعدی رو بریزم ؟یا همه باهم یه زمان بره برا پخت

مرغ رو ریش ریش نکن 

فیله مرغ به اندازه ی حبه قند 😁برش بزن بعد مزه دار کن با نمک آبلیمو زعفرون و ...

بعدش با کره و پیاز خیلی ریز سرخش کن زعفرون بزن بعدم زرشک و خلال بادام و خلال پسته بریز 

لایه به لایه برنج و مخلوط مرغ بریز قشنگ فشرده کن من با گوشت کوب فشار میدم و صاف میکنم برنج رو 

دستور مامانم

برنج و زعفرون مرغ آب‌پز ریش ریش و زرشک و تخم مرغ و ماست و ادویه قاطی کن بریز تو پلو پز_ماهیتابه نچسب دردار یا قابلمه

بذار بپزه 

اندازه مواد و مدت پخت و چجور برنجی رو نمیدونم 

برا برنجش

۳ پیمانه برنج 
۱پیمانه سرخالی ماست    
یک زرده تخم مرغ
روغن یک چهارم
گلاب یکی دو قاشق ،زعفران غلیظ  

اینا رو مخلوط کن 
خوب ظرف رو چرب کن

نصف برنج رو بریز قشنگ صافش کن ولی  خیلی فشار ندی برنج خورد و خمیر شه 😂، ،بعد مرغ بریز بعد دوباره بقیه برنج دوباره با قاشق قشنگ صاف و فشرده کن

)برنج باید یکم زنده آب کش کنی ،تقریبا ۵_۷دقیقه بجوشه)