من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
شاید باورتون نشه اما من حتی یه تخم مرغم بلد نیستم خوشمزه درست کنم😂یا سفت میشه یا شل میشه یا شور میش ...
واقعا
منم هرکار میکنم غذاهام خوشمزه نمیشه😓😓
یه آبگوشت چیه آخه امروز از تو نت زدم درست کردم، مزه آب خالی میده😭😭
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
آخه همکارم از آشپزی بدش میاد ماه به ماهم تو خونش غذا نمی پزه ولی میگه وقتی مهمون داره خودش غذا میپزه از بس خوشمزه میشه
پس چرا من غذاهام بدمزن😭😭
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
واقعا منم هرکار میکنم غذاهام خوشمزه نمیشه😓😓یه آبگوشت چیه آخه امروز از تو نت زدم درست کردم، مزه آب ...
تجدبه میخواد تا قلق هاشونو یاد بگیری
من مامان نامزدم دستپختش عالیه چون همیشه مهمون دارن و سالهای سال تجربه اشپزی داره اما حتی اگه تمام نکاتو بهم بگه بازم قطعا غذای منی که هیچ تجربه ای تو اشپزی نداشتم به پاش نمیرسه و اونقدر خوشمزه نمیشه
یه مدت که درست کنی قلقاش دستت میاد و متوجه میشی کجای کارت اشتباه بوده و راه میفتی
تجدبه میخواد تا قلق هاشونو یاد بگیریمن مامان نامزدم دستپختش عالیه چون همیشه مهمون دارن و سالهای سال ...
خواهر من 8 ساله مادرم فوت کرده و 4 ساله ازدواج کردم
گس دیگه کی میخواد قلقش دستم بیاد؟؟؟
تو نت زدم ببینم شاید من بد میپزم، ولی بازم بدمزه شد