2777
2789
عنوان

خوشمزه ترین غذایی که بلدین چیه ❔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 33 پست
تو غذاها لازانیام معروفه با فسنجونمدسر و شیرینیامم طرفدار زیاد داره مخصوصا باقلواهام🌹🙃

وایی شیرینی بلدی 🙁❤

من فقط کستر بلدم اونم خودش رو گاز میبنده تو ظرف تو یخچال خشک میشه مث ژله هست 😶😂

عاشق لازانیام🥺 التماس میکنم هر روز مامانم درست کنه

موادشو نداریم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید باورتون نشه اما من حتی یه تخم مرغم بلد نیستم خوشمزه درست کنم😂یا سفت میشه یا شل میشه یا شور میش ...

واقعا 

منم هرکار میکنم غذاهام خوشمزه نمیشه😓😓

یه آبگوشت چیه آخه امروز از تو نت زدم درست کردم، مزه آب خالی میده😭😭

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

والا همه غذای درست میکنم معمولا بهم میگن دستپختم خوشمزه است چند بار هم عروسم اینا دعوت کردم خیلی از قورمه سبزیم دوست داشتن 

یکبار مهمون براشون میخواست بیاد منو برد براش درست کردم حالا نمی‌دونم راست میگن تا هندونه می‌زاره زیر بغلم

چرا واقعا، چرا هیچ غذاییم خوشمزه نمیشه😭😭😭

آیا اینکه از آشپزی بدم میاد درش موثره؟ 

آخه همکارم از آشپزی بدش میاد ماه به ماهم تو خونش غذا نمی پزه ولی میگه وقتی مهمون داره خودش غذا میپزه از بس خوشمزه میشه

پس چرا من غذاهام بدمزن😭😭

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
واقعا منم هرکار میکنم غذاهام خوشمزه نمیشه😓😓یه آبگوشت چیه آخه امروز از تو نت زدم درست کردم، مزه آب ...

تجدبه میخواد تا قلق هاشونو یاد بگیری

من مامان نامزدم دستپختش عالیه چون همیشه مهمون دارن و سالهای سال تجربه اشپزی داره اما حتی اگه تمام نکاتو بهم بگه بازم قطعا غذای منی که هیچ تجربه ای تو اشپزی نداشتم به پاش نمیرسه و اونقدر خوشمزه نمیشه

یه مدت که درست کنی قلقاش دستت میاد و متوجه میشی کجای کارت اشتباه بوده و راه میفتی

الهی همسایه بودیم حتما میاوردم برات پختنی

کاستردم خوشمزه میشه البته ترکیبی درست کنی یچیز محشر میشه همینم بدونی چقدر پودر و شیر بریزی مهمه کم کم علاقه داشته باشی بلد میشی🌹

تجدبه میخواد تا قلق هاشونو یاد بگیریمن مامان نامزدم دستپختش عالیه چون همیشه مهمون دارن و سالهای سال ...

خواهر من 8 ساله مادرم فوت کرده و 4 ساله ازدواج کردم 

گس دیگه کی میخواد قلقش دستم بیاد؟؟؟ 

تو نت زدم ببینم شاید من بد میپزم، ولی بازم بدمزه شد

چرا واقعا، چرا هیچ غذاییم خوشمزه نمیشه😭😭😭آیا اینکه از آشپزی بدم میاد درش موثره؟ آخه همکارم از آشپ ...

معمولا آشپزی خوب از مادر به دختر میرسه

علاقه هم بسیار مهمه

و این که به نظر من غذا دیفالت خوشمزه باید بشه، اگه بدمزه بشه عجیبه!

اووو اکبر جوجه بلدی 😁 عاشق کشمش تو برنجم🥺😍

بلههه که بلدم🤪چون علاقه زیادی به اشپزی دارم همه چی بلدم و عیچوقت هم تاحالا بد درست نکردم

من خودم کشمش درست ندارم ولی شوهرم عااااشق کشمش پلوعه

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40