2777
2789
عنوان

حس ششم واقعی میایی لطفا🥹🙏🏻

94 بازدید | 22 پست

دو تا سوال دارم 

من که هفته بعد برای یه جمعی ارایه دارم نتیجش خوب میشه یا خراب میکنم؟

و اینکه سین نظرش درمورد ارتباطمون در اینده عوض میشه ؟

اسمم مرضیه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نتیجه خوب است علاقه ای به ارتباط با شما در آینده ندارد

ارش برمیگرده دوسم داره؟ بهم پیام میده یا پیام بدم بهش امشل

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

میشه جوابمو بدی گلم لطفاا

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

بنظرم خودت بهش پیام بده انتظار کشیدن آدمو پیر میکنه🥲

پیام میدم امشب فقط میخام ببینم برگشت داره یا الکی غرورمو خورد میکنم ک گفتن ن برگشت نداره دارم میمیرم😭😭

کی گفته نه؟؟

همین خانمه تو تایپک خودش پرسیدم گفت ن

همین خانمه تو تایپک خودش پرسیدم گفت ن

عزیزم مگه این خانومه نعوذبالله خداست؟؟ یه آدمه که همینجوری یه چیزی میپرونه 

دوست منم تو همین نینی سایت کارش همینه که میاد تو تاپیک های حس ششم الکی جواب بقیه رو میده