2777
2789
عنوان

راز شغلت که مردم عادی نمیدونن 🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 50 پست
نمی‌دونم راز شغل محسوب میشه یا نه ولی توی شغل قبلیم مجبور شدم چند بار برم نماز جمعه درحالی که اصلا ن ...

😂😂😂😂😂

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از بس احمقند مشتری های شماخانما از همین تریبون میگم که در صورت چنین اتفاقی(تر زدن به قول ایشون) برید ...

من که هنوز تر نزدم به سر و کله کسی پیش بهترین استاد شنیون میرم ولی دیدم بقیه رو که چقددد پول داده ولی میکاپ و شنیونش افتضاح بده

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

من که هنوز تر نزدم به سر و کله کسی پیش بهترین استاد شنیون میرم ولی دیدم بقیه رو که چقددد پول داده ول ...

خب یه سری خانم های کودن هستن، همین که پول خیلی زیادی خرج کنن فکر می کنن عالی شدن

یه چند تا همکار داشتم کلی خرج پوستشون می کردن

پوستا افتضاح

تکونم نمی خورد!

تا اینجاش با خودشون مربوط بود

اما اخلاق بدشون این بود که به این خرج هاشون تفاخر می کردن و فکر می کردن خیلی شاخن و بقیه که اهل این کارا نبودن رو مسخره می کردن!

منم یه بار شاخشونو شکستم واسه همیشه نشستن سر جاشون

گفتم والا من خیلی تاثیری نمی بینم

بیشتر به نظرم میرسه اون وقت گذاشتنه و هزینه کردنه واسه خودتون حس خوب و اعتماد به نفس کاذب میده بهتون🤣

خب یه سری خانم های کودن هستن، همین که پول خیلی زیادی خرج کنن فکر می کنن عالی شدنیه چند تا همکار داشت ...

اره دقیقا خیلی از زنا دقیقا همینطورن که شما میگین

من تو ارایشگاه خیلیییی زیاد دیدم

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌