2777
2789
عنوان

راز شغلت که مردم عادی نمیدونن 🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 50 پست

خیلی ها خودشونو پرپر می کنن که استخدامی شرکت کنن معلم بشن اما نمی دونن که جسم و روحشون فرسوده و داغون میشه

شغل ما بیرونش مردمو کشته و درونش ....

این راز شغل ماست

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اون فقط جلوی خودتونه چون کاری دیگه نمیتونه بکنه با کله تر زده

😁😁

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

نه اتفاقا مگه دکترید من هر آرایشگری خراب کنه هزار تا حرف بارش میکنم

به دکترا بیشتر بد و بیراه میگن

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

اینکه رنگ ویترای قطعا می‌ره و از همه جا گرون تریم ، مانتو های لینن آب رفت دارن و قطعا کوتاه میشن ، همون مدلهای ب اصطلاح مزون دوز رو میتونید تو بازار با قیمت خیلی پایین تر بخرید نصف توضیحاتی ک بابت عود ب شما داده میشه الکیه از خودمون در میاریم

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙
تر بزنیم تو کله شونم میگن قربون دستت عالیه خیلی بهم میاد

از بس احمقند مشتری های شما

خانما از همین تریبون میگم که در صورت چنین اتفاقی(تر زدن به قول ایشون) برید اتحادیه و اتاق اصناف شکایت کنید

بسیار بد میشه براشون و لازم بشه حتی تعزیرات هم میفرستن و پدرشونو درمیارن

خانه دارم والا رازی ندارم ☹

پشت پرده هم ندارم 

فقط کارا زیاد شه حوصله ام نمیکشه انجام بدم میام اینجا وقت تلف میکنم عذاب وجدان میگیرم 🥺 برمیگردم یه کم کار میکنم باز میام اینجا ☹😶

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم