2777
2789
عنوان

ای کاش امروز قندشکنم کار نمیکرد و اینستا نمیرفتم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 78 پست

منن تجربه جدای داشتم فراموش کردم مال من دانشجو بود دنبال کار ناامید بود نامزد بودیم حتی بعد از اینکه از هم‌جدا شدیم شد مهندس ولی من نشدم ازدواج کردم هنوز دارم تلاش میکنم کار پیدا کنم منم مثل توعم گاهی بهش فک میکنم اگر دوستم داشت میموند ولی نمیدونم چرا انقدر عشقش تو قلبم موند دیگه مثل قبل نشدم به هر حال زندگی مثل کشتی باید به سرعت ادامه بدی تا به مقصدت برسی عزیزم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن خدایی ولی حداقل ب اکسم دیگه محل نمی‌دادم😂😂😂

آفرین دختر قوی هستیی👏🏻👏🏻👏🏻من هم همینم می‌شینم میخونم دکتر شدم با یه آقا دکتری از فامیلها خودم خوشبخت میشم این چی بود اصن من بخاطرش خودمو اذیت میکردم بخدا

خیلیا هم الان دوست دارن جای تو باشن. درست تو هم تموم میشه. تو هم یه روزی ازدواج خوبی میکنی. مطمئن ب ...

چون فرهنگامون باهم نمیخوند

من از خانواده تقریبا آزاد هستم ولی اون از یه خانواده سنتی و نیمه مذهبی

اصفهانی بود 

مامانم درجریان بود میگفت اصفهانیا بد هستن غُد هستن خسیسن فلانن بیسارن من ۴ سال دانشگاه اصفهان درس خوندم میفهمم چه آدمایین کات کن 

حتی یبارم مامانم بهش زنگ زد (بدون اینکه من بفهمم) گفت دست از سر دختر من بردار اون نمیخواد ازدواج کنه میخواد درسشو بخونه 

میدونی چی جواب داد؟

گفت من هیچ اصراری ندارم کی ازدواج کنیم هیچوقت هم مانع درسش نشدم خودم کمکش کردم کنکورش از خودمم بهتر بده اگر شما میگید چشم حرف پدر مادر اولویته با اینکه من عاشقش هستم و این حرف شما دل منو بد شکست ولی تاحالا به دخترتون فکر کردید؟ به این فکر کردید دلش چقدر میشکنه؟ دل من به درک من مهم نیستم ولی دخترتون هم همونقدر بی اهمیته؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
۶ سال از اون تصمیمم میگذره ولی هنوز جاش خوب نشده هنوز نتونستم هضمش کنم

ببین منم مال همین شهرم. مردمش. اونقدرا که مامانت میگه بد نیستن. خودتون مال چه شهری هستی عزیرم. یعنی فقط به خاطر مخالف مادرت اینکارو کردی.؟؟. خودت چی پس خیلی انگار دوسش نداشتی. نه؟ 

کاشکی یه جمله بود که معجزه میکرد

اسی یه سوال  در مورد بیوت داشتم مگه 17کنکور نمیدن 18وارد دانشگاه چهار سال هم دانشگاه هست فک کنم بعدشم فارق تحصیل پس چجوریه من یکی دیدم بیست شش سالش بود گفت هنوز دانشجوئه ؟اینم می‌دونم شاید پشت کنکور باشن ولی دانشگاه کلا چن سال طول میشه 

ببین منم مال همین شهرم. مردمش. اونقدرا که مامانت میگه بد نیستن. خودتون مال چه شهری هستی عزیرم. یعنی ...

من بخاطر حرف مامانم این کارو کردم با اینکه دوسش داشتم 

ولی فکر نمیکردم اون قبول کنه

بعدها فهمیدم مامانم این حرفا بهش زده

اسی یه سوال در مورد بیوت داشتم مگه 17کنکور نمیدن 18وارد دانشگاه چهار سال هم دانشگاه هست فک کنم بعدش ...

خب قربونت برم منم سه ماه دیگه ۲۶ سالم میشه ولی هنوز دانشجوعم 😄

پزشکی ۷ سال

دندون ۶ سال

من بخاطر حرف مامانم این کارو کردم با اینکه دوسش داشتم ولی فکر نمیکردم اون قبول کنهبعدها فهمیدم مامان ...

یعنی بعد جدایی فهمیدی مامانت اینا رو بهش گفته.؟ اگه این طوریه موقع جدایی کی گفت از هم جدا شیم. تو یا اون. اگه تو بودی. که خیلی حیف بوده. اونم پسری که کمکت کرده قبول شی و دوست داشته. 

کاشکی یه جمله بود که معجزه میکرد