2777
2789
عنوان

ای کاش امروز قندشکنم کار نمیکرد و اینستا نمیرفتم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2172 بازدید | 78 پست
اون انگلیسی که نوشته یعنی چی؟

یعنی متاهل

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسن بودین؟

اره

اون سال اول وارد دانشگاه شد 

ولی من یه سال پشت بودم

سالی که پشت بودم باهم رل زدیم

چقدر کمکم کرد

از وقتی رل زدیم یهو ترازام فشنگی پیشرفت کرد

از معدود رابطه هایی که نه تنها باعو افت نشد باعث پیشرفت شد

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
ارهاون سال اول وارد دانشگاه شد ولی من یه سال پشت بودمسالی که پشت بودم باهم رل زدیمچقدر کمکم کرداز وق ...

عزیزم🥺چقد خوب ک باعث پیشرفت هم شدین

ولی تو آینده خیلی درخشانی داری مطمئن باش

تمرکز کن رو درست همین🥺😍

چندسالته؟

"چشمْ آهو🤍"

من نمیخوامشنگفتم میخوامشفقط احساس عقب موندگی میکنم

خب پزشکی بیشتر از دندون طول میکشه دیگه چه عقب موندگی

ازدواجم میکنی 

انسان یه پروژه نامختومه به هر جا که برسی بازم یه چیز جدید میخوای این حس همیشه با ادم هست 

من نمیخوامشنگفتم میخوامشفقط احساس عقب موندگی میکنم

خیلیا هم الان دوست دارن جای تو باشن. درست  تو هم تموم میشه. تو هم یه روزی ازدواج خوبی میکنی. مطمئن باش. میشه بگی چرا تو نخواستیش دیگه و کات کردی؟ 

کاشکی یه جمله بود که معجزه میکرد