2777
2789
عنوان

ای کاش امروز قندشکنم کار نمیکرد و اینستا نمیرفتم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2172 بازدید | 78 پست
یعنی بعد جدایی فهمیدی مامانت اینا رو بهش گفته.؟ اگه این طوریه موقع جدایی کی گفت از هم جدا شیم. تو یا ...

من حرف مامانم بهش منتقل کردم 

بهم گفت یه سوال ازت میپرسم راستشو بگو اگر بین من و مامانت فقط و فقط یکیو بتونی انتخاب کنی کدومو انتخاب میکنی

منم گفتم مامانم

ولی نباید این جوابو میدادم

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم یه سوال دارم اگه جواب بدی ممنون میشم. یکی که پزشکی میخونه درسش تموم شه تو چند سالگی پزشک عمومی ...

بعد حداقل ۷ سال میتونه طرح/سربازی بره و شروع به کار کنه به عنوان پزشک عمومی

من حرف مامانم بهش منتقل کردم بهم گفت یه سوال ازت میپرسم راستشو بگو اگر بین من و مامانت فقط و فقط یکی ...

آره. انگار فهمیده تو اونقدرا هم دوسش نداری. تو دختر احساساتی نیستی؟ درسته؟ بیشتر فکر کنم  با عقلت میری جلو. 

کاشکی یه جمله بود که معجزه میکرد
آره. انگار فهمیده تو اونقدرا هم دوسش نداری. تو دختر احساساتی نیستی؟ درسته؟ بیشتر فکر کنم با عقلت می ...

قبلا احساسی تر بودم

الان با اینکه بیشتر عقلانی جلو میرم ولی نهایتش آدم هستم ربات نیستم که خالی از احساس باشم

بعد حداقل ۷ سال میتونه طرح/سربازی بره و شروع به کار کنه به عنوان پزشک عمومی

اسی شیرازی هستی ؟چه جوری اون اصفهانی تو یه شهر دیگه با هم درس کار میکردین. مجازی بود؟ 

قبلا احساسی تر بودمالان با اینکه بیشتر عقلانی جلو میرم ولی نهایتش آدم هستم ربات نیستم که خالی از احس ...

خوب پس چرا به پسر این طور گفتی. و ولش کردی. من بودم میگفتم این سوال. تو درست نیست. من نمیتونم لین تو و مامانم یکی رو انتخاب کنم

ترم ۱۱ پزشکی

خودتم موفق میشی انشالله شوهر پزشکم گیرت میاد انشالله هیچ غمت نباشه خدا یکی ک در شانت باشه کنار گذاشته برات

عشق چیــه وقتی بری تو زندگی سختی زندگی ببینی 

ببینی حرفتو گوش نمیره کلا عشق یادت میره

فقط موفق شووووو تو کارت عشق و احترام و ارج و قرب همینــــه

بچه بودم

دیگه بهش فکر نکن. اگه قسمت هم بودین میشد. فقط به فکر  پیشرفت و درست باش. یه روزی همش یادت میره. اميدوارم به زودی دوباره عاشق شی و ازدواج خوبی  بکنی. ♥️♥️

از مت میشنوی دبستو بخون تو ازدواج هییییییچ خبری نیست جز بد بختی

توی درس هم هیچی نیست جز بدبختی بیشتر

آخرش که چی؟ تهش منتظر بالا رفتن سنم بمونم؟

توی درس هم هیچی نیست جز بدبختی بیشترآخرش که چی؟ تهش منتظر بالا رفتن سنم بمونم؟

خب بادرس ی شغل داری درآمد داری مستقل میشی در کنارش بعد ها میتونی ازدواج کنی 

من درس نخوندم شوهر کردم الان شوهرم سال هاس خیانت میکنه اگ درآمد داشتم ب راهتی جدا میشدم دادگاه بچه روهم بهم میدادولی درآمد ندارم موندم تو این زندگی شدم مرده متحرک بچمم این وسط شدیدا آسیب میبینه 

تازه با پس اندازت میتونی ی خونه بخری اندازه  ی اتاق هم باشه تو پایین شهر هم باشه برات ی امید خیلی خیلی خیلی بزرگ میشه

وقتی ک ازدواج کنی میفهمی من چی میگفتم