2777
2789
عنوان

راجب پاگشا سوال دارم خیلی ناراحتم

256 بازدید | 35 پست

داداشم تازه ازدواج کرده نه مراسم عروسی داشت نه عقد نه هیچی دیگه اون روز همینجوری با مامانم حرف میزدم گفت پاگشا چی بهشون میدی منم گفتم تا۵۰۰تومن میدم یه کادو و یه مقدار پولم تو پاکت بهش میدم همونجا حالا صورتش عوض شد ولی هیچی نگفت دیگه امروز بازم بحثو پیش کشید گفت داداشته هیچ مراسمی نداشته چطور میگی ۵۰۰تومن اخه ۵۰۰تومنم شد پول این کادو که  بدی الان برای عقدشه برای ازدواجشه برای همه چیشه خیلی کمه ☹️بخدا منم یه سال نشده ازدواج کردم اوضاع مالیمون خوب نیست همین مهمونی پاگشا خودش خیلی خرج داره چیکار کنم خیلی دلم گرفته میشه راهنماییم کنین❤️

خودشون نخواستن عروسی بگیرن؟

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانت یجوری میگه انگار عروسی رو باید خانواده دختر میگرفت که نگرفت

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

مامانت درست میگه 

والا منم ندارم ولی از همین حالا خورد خورد جمع میکنم آخه ۵۰۰الان کادو تولد بچه هاست

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

مامانت راست میگ آخه ۵۰۰ تمن؟ حداقل دو میلیون پول بهش بده ...اگ نداری از مادرت بگیر 

۵۰۰ ب غریبه میدن نه برادر میدونم دستت خالیه ولی خب الان عروستون نمی‌فهمه ک نداری فکر میکنه از رو بدجنسی مغز داداشت رو میخوره ک خواهرت کم داده 

اره عزیزم تصمیم داداشم و زنداداشم بود

خب پس شما همون ۵۰۰ تومن رو بده گلم 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

مامانت راست میگ آخه ۵۰۰ تمن؟ حداقل دو میلیون پول بهش بده ...اگ نداری از مادرت بگیر ۵۰۰ ب غریبه میدن ...

دقیقا همین میشه مایه سرکوفت به برادرش

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.