2777
2789

ی مارک کلسیم و امگا ۳ معرفی کنید ممنون میشم

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

کی بون پلاس. هم کلسیم توخودشه هم ویتن دی ه هم یه وویتامین دیگه

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
کی بون پلاس. هم کلسیم توخودشه هم ویتن دی ه هم یه وویتامین دیگه

ممنون عزیزم 

اینجا این سوالا رو کلا جواب نمیدم انگار 🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلدی ساپورت نوشته روی قرص کلسیمم

امگا هم قرص اکتی ناتال ک میخورم دوتا قرص کنار همن یکیش امگا

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
کلدی ساپورت نوشته روی قرص کلسیممامگا هم قرص اکتی ناتال ک میخورم دوتا قرص کنار همن یکیش امگا

من اکتی ناتال خوردم اصلا وزن نگرفتم باهاش عوضش کردم 

شما راضی هستید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اکتی ناتال خوردم اصلا وزن نگرفتم باهاش عوضش کردم شما راضی هستید؟

آره پریناتال وزن نمیداد ولی اکتی ناتال خوبه 

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
مگه دکتر برات ننوشته سر خود نخوری یه وقت هر ویتامینی وقت داره تو بارداری! امگا۳ تو جفت بارداریام نخو ...

هم کلسیم نوشته هم امگا۳ رفتم بگیرم خیلی گرون بود بعد داروخانه هم مارکشو بهم نگفت حالا گفتم ببینم بقیه چی استفاده میکنن قیمت مناسب تر بگیرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هم کلسیم نوشته هم امگا۳ رفتم بگیرم خیلی گرون بود بعد داروخانه هم مارکشو بهم نگفت حالا گفتم ببینم بقی ...

رفتم خوندم کلسیم خودمو اسم دقیقش رو اونکه گفتم فرق میکرد 

D-5525
هست تو سایت یه داروخانه تو نت بسته‌ی ۱۰۰ عددیش رو زده۲۳۶ تومان 
رفتم خوندم کلسیم خودمو اسم دقیقش رو اونکه گفتم فرق میکرد D-5525هست تو سایت یه داروخانه تو نت بسته‌ی ...

عع چرا اسم قرصم نیومده از سایت کپی کرده بودم!

اسمش استئوکینون  هست