2777
2789

۱۲ ساعته ناشتا ام گشنمه کمرم درد میکنه ۲ ماهه پریود نشدم

هم ازمایش کامل تمام ویتامینارو دارم هم هورمون

آقا همینجوری رفتیم دیدیم یا علی سه طبقه ازمایشگاه حالا بگرد و چای پذیرش پیدا کن ، طبقه اول از هرکس میپرسیدیم هیچی نمیگفت نگهبانی گفت طبقه دوم رفتیم طبقه دوم دیدیم بهمون شماره ۴۶۹ دادن یعنییییی ۱۶ نفررررررررر باید برن بعد ما بریم

اونجا گفتم وااای بدبخت شدم حالا چه میدونم که قراره بعدش بدتر بشه ، دوباره رفتیم طبقه یک نوبت دهی از قبل پیدا کردیم دختره گفت برای ی ازمایش باید سههههههههه ساااعتتتتتتتت بیدار باشه تا اینو بده

وای منو میبینین ، همونجا کمرم شکست😂😂😂😂

الانم گشنه و سرگردان در خیابان های شهرم تا ساعت ۱۲

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به جات ضعف کردم

نافم داره صدا میده کم کم

ازپایشگاه رازی رفتم واااااای سرم داره سوت میکشه از اون همخ جمعیت

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

خب؟ بدبختیش کجاست؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
میخواستم بخندم ، بعد دیدم خدا نیاره واقعا سخته !!

بیچاره شدم خواهر بارونم هست دوست دارم بشینم گریه کنم ولی از بدبختی اارم میخندم

خب؟ بدبختیش کجاست؟

گشنگییییی خواههههر گشنگییییی تو این ترافیک بیصاحاب چجوری خونه برسم