2777
2789
عنوان

راجب پاگشا سوال دارم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 35 پست
مامانت درست میگه والا منم ندارم ولی از همین حالا خورد خورد جمع میکنم آخه ۵۰۰الان کادو تولد بچه هاست

عزیزم ۵۰۰بدم به کادو ۴۰۰تومن اینارم همینجوری پول نقد بدم🥲

عزیزم ۵۰۰بدم به کادو ۴۰۰تومن اینارم همینجوری پول نقد بدم🥲

نه همون یه تومن را بده به عروستون کادو دیگه تیکه تیکش نکن

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون کلی پولش میشه

خب پولی که میخوای بزاری تو پاکت و بدی بهشون! 

یه چیزی بگیر براشون که بمونه! 

مثلا مامانم برای اولین بار که می‌خواست بره تو خونه‌ی زنعموم یه پارچ و لیوان خیلی شیک گرفت ۶ سال پیش شد ۷۰۰ تومن! الان حداقل ۷ تومن پولشه! خییییلی شیکه هر موقع هم که میریم خونشون همون پارچ و لیوان هارو میاره برامون و خیلی دوسشون داره! یه چیزی بگیر که همیشه بمونه براشون! 

من خواهرم داره خونه می‌سازه منم شوهرم کارگره میدونم نمیتونم یهو کادو بزرگ بدم

میخوام ۵تومن کادو بدم چندماهه دارم جمع میکنم تا الان ۳تومن دارم

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
یعنی میگی منم پس انداز خودمو بدم؟

نمیدونم والا چقدر برات عزیزن؟

من خواهرم برام عزیزه خیلی بعدم اونم کادوی بزرگ میده به خودم و بچه هام

آره خب در حالت عادی خیلی بیشتر باید داد ولی خب شما وقتی نداری چیکار کنی دیگهبه مامانت بگو تو پول بده ...

نه درک اونارو نداره میگه شوهرت وظیفشه باااید داشته باشه

نمیدونم والا چقدر برات عزیزن؟من خواهرم برام عزیزه خیلی بعدم اونم کادوی بزرگ میده به خودم و بچه هام

نه از اون نظرا بگی منم واسم عزیزن بحثم دست تنگی بود که چیکار کنم کم نباشه و خیلیم بهمون فشار نیاد

نه از اون نظرا بگی منم واسم عزیزن بحثم دست تنگی بود که چیکار کنم کم نباشه و خیلیم بهمون فشار نیاد

خب به نظر من برادرت مگه چند بار مهمونی پاگشا میکنی؟

اونم وقتی هیچ مراسمی نداشته و هیچ کادویی ندادی بهش

من برای داداشم یه انگشتر گذاشتم کنار شمام حداقل ۳تومن بده

عزیزم مامانت درست میگه.یه هدیه قابلی بایستی بدی.

حالا پاگشا همون هدیه خودتو بده هروقت رفتی خونشون یه هدیه خوب بده.اگرتونستی یکم قرض کن سکه پارسیان خوبه .

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم