2777
2789
عنوان

مامان بدی ام من

389 بازدید | 43 پست

دارم گریه میکنم حالم خوب نیست کمکم کنید

پسرم چهار ماهشه همیشه مواظبش بودم همیشه خودم گرسنه موندم اونو شیر دادم همیشه غذای سرد شده و چای سرد شده خوردم که بچه م اذیت نشه گرسنه نمونه شبا تا صبح بیدار موندم بغلش کردم تا خوابش بگیره 

بعد اونوقت مادرشوهرم باهام طوری رفتار میکنه انگار مامان بدی ام انگار فکر بچه م نیستم 

یکی دو بار توی خونه دیده بچه لباس کم تنشه حالا ولم نمیکنه هی زنگ میزنه میگه واسه اون بچه لباس بپوش 😭 به قرآن اگه سرد باشه میپوشم من که دوست ندارم بچه سردش بشه 

امروز زنگ زده میگه بچه اون همه لباس داره واسش بپوش بیرون میبریش

مگه خودم خرم نمیفهمم بیرون باید بچه رو بپوشونم؟ صد بار توضیح دادم خونه گرم بود که لباس کم پوشیدم 

شوهرمم طرف مامانشو میگیره بهم میگه تو نباید ناراحت بشی اون دلسوزه بچه ماست 😭😭😭😭 یعنی من که مادرشم دلسوزش نیستم؟ 

با لحن بدی بهم میگه چرا هیچکس نمیفهمه چه حالی دارم

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

چیز بدی نگفته اخه همه این توصیه رو میکنن به مادرا 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوایل حساسی بعدا یادمیگیری بگی باشه و کارخودتو بکنی

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

قربونت بشم من قشنگم 

تو بهترین مامان دنیایییی 

دفعه بعدی اصلا جواب تلفنش رو نده 

نادیدش بگیر 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

چیز بدی نگفته اخه همه این توصیه رو میکنن به مادرا

تا نشنوی نمی‌فهمی چقدر بده

الان من با طلبکارانه و ناراحتی بهت بگم واسه چی لباس بچه ت کمه؟ چرا نمیپوشی ناراحت نمیشی؟ 

یعنی مریضم الکی ناراحت میشم؟

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

خسته شدی عزیزم ولش کن هروقت گفت تو فقط بگو باشه ولی کار خودتو بکن وفتی خونه گرمه ی آستین کوتاه و شلوار ب نظرم بسه بعد بچه دو هوا میشه بیرونم ی استین بلندو  کاپشن وشالو کلاه بسه دیگ چ خبره مگ بچه ها خفه میشن بعد از گرما حرص نخور

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂