2777
2789
عنوان

مامان بدی ام من

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 43 پست
اوایل حساسی بعدا یادمیگیری بگی باشه و کارخودتو بکنی

زنگ میزنه به شوهرم گلایه می‌کنه میگه زنت اون روز لباس کم واسه بچه پوشیده

به خدا به قرآن خونه گرم بود 😭

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

بد گفته که ناراحت شده بنده ی خدا ،به دلت نگیر مادرای امروز باسوادن اگر تو خونه بچه زیاد لباس تنش باشه بیرون بره عرق میکنه سرما میخوره کارت درسته ،ولش کنه بیسواده وزیاد حرف میزنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم همین که فکر میکنی مامان بدی هستی یعنی تو فوق العاده ترین مامان دنیایی 

هیچ مادری بد بچشو نمیخواد

چه شب ها که بعد خوابیدن دخترم بالاسرش نشستم گریه کردم که چرا فلان موقع سرش داد زدم و اون گریه کرده

خستگی مادر بودن یه طرف عذاب وجدان اینکه کم گذاشتیم هم یه طرف

لطفا لطفا زیاد سخت نگیر و بیخیال باش و از حرف هایمادرشوهرت هم با یه بله گفتن بگذر و کارخودت و بکن 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
چقدر زنا نازک نارنجی شدن نباید سریع بزنی زیر گریه بگو باشه خودم حواسم هست

چهار ماهه اوضاع همینه ، مگه یه بار دو بار بوده که دیگه نزنم زیر گریه

خسته شدم 

گ....وه میخوره . مریضن می‌خوان عقده هاشونو اینجوری خالی کنن بگن ما بهتر بلدبم . ی گوش در یه گوش دروازه کن

خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍
بد گفته که ناراحت شده بنده ی خدا ،به دلت نگیر مادرای امروز باسوادن اگر تو خونه بچه زیاد لباس تنش باش ...

شوهرم چرا طرف اونو میگیره؟ به من میگه تو نفهمی 😭

وای یا خودتو قوی کن یا جواب بده 

من اولی

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
مامان بدی نیستی اما عروس زود رنجی هستی انگار چی گفته منم روزی چند بار این حرف واز مامان خودم ومادر ش ...

من انقد شنیدم پوستم کلفت شده .

خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍

هزاران بار از مادر شوهر و شوهر در مورد تربیت و پوشش بچه حرف شنیدم اصلا برام مهم نبودی تازه دوماه پیش دخترم کلاس اوله جنگ جهانی راه انداختم به خاطر بی دقتی و ننوشتن تکلیف مادرشوهرم از صدای دعوای من اومد پایین طرف دخترم و گرفت گفتن برش دار ببر بلا از فردا خودت ببر مدرسه خودت درسش و یاد بده به دخترم همینو گفتم آخرش رفت بالا گفت خیلی بی حیایی ول کن بابا چقدر حساسی به حرفاشون 

گ....وه میخوره . مریضن می‌خوان عقده هاشونو اینجوری خالی کنن بگن ما بهتر بلدبم . ی گوش در یه گوش دروا ...

دقیقااااااااا حال منو میفهمی اون فقط میخواد بگه من بیشتر از تو بلدم

امروز زنگ زده میگه اون بچه رو توروخدا ببر دکتر چشمش قی می‌کنه

گفتم آره وقت گرفتم فردا صبح نوبت داره

گفت وای توروخدا ببرش تا خوب بشه 

این جمله رو ۱۵ بار تکرار کرد ۱۵ بار گفت ببرش دکتر

بابا یه بار گفتم وقت گرفتم دیگه چته هی میگی توروخدا ببرش با التماس میگفت هرکسی اگه اینجا بود فکر میکرد من بچه مو نمی‌برم این به زور میخواد بگه ببرمش

مامان بدی نیست ببخشیدا ولی بی زبونی یبار جوابشو بده تا حرف مفت نزنه بگو باشه منتظر بودم شما بگی فقط

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.