2777
2789
عنوان

مامان بدی ام من

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 43 پست

حق داری ناراحت بشی مطمئن باش هیچکس از شما که مادرشی بیشتر به فکر بچه نیست و دوستش نداره ولی اصلا و ابدا توجه نکن کاری که خودت صلاح میدونی و میدونی به نفع بچته انجام بده حرفیم زدن با آرامش بگو ممنون که گوشزد کردین میدونم بچمو دوست دارین اما الان بیشتر از این بپوشونم بچم اذیت میشه و من اینو نمیخوام 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامان بدی نیستی اما عروس زود رنجی هستی انگار چی گفته منم روزی چند بار این حرف واز مامان خودم ومادر ش ...

نصیحت یه بار نصیحت دو بار نه روزی هزار بار 

این نصیحت نمیکنه با طلب کاری و عصبانیت میگه 

صد بار گفتم اون روز گرم بود لباس کم تنش کردم گرمش بود نمیخوابید بچه 

باز میگه اون روز لباسش کم بوده ناراحت شدم چرا واسش نمیپوشی وقتی این همه لباس داره

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

از اینکه آدمو احمق فرض می کنن متنفرممم بدیهیات رو به ادم تذکر میدن انگار خودمون نمی فهمیم

وای پس میفهمی حرف دل منو 😭

همیشه اینجوریه که هی به مادری که تازه بچه دار شده همه سعی می کنن بچه داری یادش بدن هرکسی از راه میرسه یک چیزی میگه بعضی هاهم که اصلا با یک لحنی بیان می کنن که انگار خودشون همه کاره بچه هستن ومادر بچه هیچ کارس وچیزی سرش نمیشه بعد ما مادر هاهم که سعی می کنیم توضیح بدیم وباز اون طرف حرف خودش رو میزنه وبا اعصاب و روان مادر بازی میکنن ولی شما سعی کن اهمیت ندی چیز های خوبی که میگن یاد بگیر وچیزهایی که به نظرت درست نیست یک گوش در یک گوش دروازه باشه زیاد هم سعی نکن توضیح بدی وخودت رو خسته کنی

عزیزم همین که فکر میکنی مامان بدی هستی یعنی تو فوق العاده ترین مامان دنیایی هیچ مادری بد بچشو نمیخوا ...

از این که تکرار میکنه ناراحت میشم 

پریشب بچه رو بردیم حموم زنگ زد گفت چرا جواب ندادین شوهرم گفت بچه رو بردیم حموم 

شروع کرد گفت چرا بردین حموم سرده تو خونه پیش بخاری تشت میذاشتین میشستینش 

دقیقااااااااا حال منو میفهمی اون فقط میخواد بگه من بیشتر از تو بلدمامروز زنگ زده میگه اون بچه رو تور ...

چون مادر شوهر منم همینه و هر روز جلوی شوهرم هی می‌گفت بهش‌ غذا بده لباس بپوشن و ... ینی راه می‌رفت می‌گفت وزنش کمه منم مثه تو فک میکردم مادر بدیم . بعد یهو ب خودم اومدم دیدم دیگه از این که هست بیشتر انجام بدم ؟ منم مثه تو انقد فدا کاری ک نگو . دیگه خنده خنده جواب میدادم یا ی گوش در یه گوش دروازه . هنوزم بعضی وقتا میاد زهرشو می‌ریزه ولی من گوش نمیدم . جلو شوهرمم میگم آره مامان جون اومد چقد نصیحت کرد خدا خیرش بده و چه آدم خوبیه( ارواح عمش🤣🎀) الکی میگم ک با شوهرم دعوام نیفته. اون زنیکه ام هرچی میگه یه گوشم دره یه گوش دروازه . 

شوهر هم اگه شنید میگم منکه انجام میدم عشقم تو که بهتر می‌دونی هیچی بالا تر از عشق مادر به فرزند نیس ولی چیکار کنیم مادر شمام نگرانه و دلش پیش بچس زنگ میزنم مطمئن بشه . 

سیسی جز خودت کسی نمیتونه الان پشتت باشه همه حرفا رو به شصت پای   چون بگیر 

خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍
از این که تکرار میکنه ناراحت میشم پریشب بچه رو بردیم حموم زنگ زد گفت چرا جواب ندادین شوهرم گفت بچه ر ...

حق داری گلم،منم خیلی تحت تاثیر حرف مردم قرار میگیرم

ولی خب تمرین کن که زیاد اهمیت ندی

یه چشم بگو و کار خودت و بکن و بهش به عنوان مهر مادربزرگی نگاه کن تا دخالت

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
شوهرم چرا طرف اونو میگیره؟ به من میگه تو نفهمی 😭

اصلا اون بنده خدا رو تو ورطه انتخواب بین خودت و مادرش نذار چون دو سر باخته . اگه طرف اونو بگیره تو خراب میشی اگه طرف مادرش بگیره عذاب وجدان داره طرف هیچ کدومو نگیرع بازم اذیته تو قلبش . خودتی و خودت خودت حل کن اصلا نزار بشنوه وگرنه فک می‌کنه واقعا خیریه و تو خوب مادری نمیکنی . اصلا قصد این عفریته ها همینه ک تو شکایت ببری ب شوهر چون می‌دونه پسرش طرفش و میگیره . تو خودتم نریز یه گوش در یه گوش دروازه اگرم جلو شوهرت گفت اولا با عمل نشون بده و دوماد با خنده بگو عه مادر جان ندیدی الان پوشوندمش سه تا لباس تنشه هاا . خدایی نکرده گرما زده میشه بچه . یا بگو آره وقت گرفتم فلانی ( شوهرت ) هم در جریانه . نه ؟ از شوهرت بپرس اینجوری اون مجبوره جوابه مادرشو بده

از این که تکرار میکنه ناراحت میشم پریشب بچه رو بردیم حموم زنگ زد گفت چرا جواب ندادین شوهرم گفت بچه ر ...

من بودم  یه خنده ریز میکردم بعد تماسشبعد میگفتم 🤣هوای آزاد که بد تره 🤣🤣🤣حمام بخار داره بهتره که . این روشا واسه قدیم بود الان آبگرم کن هست .‌ بعد دو باره خنده و به کارای خودم سرمو گرم میکردم انگار که اصلا برام مهم نیست 

اصلا اون بنده خدا رو تو ورطه انتخواب بین خودت و مادرش نذار چون دو سر باخته . اگه طرف اونو بگیره تو خ ...

پیش شوهرم همه اینا رو میگه اونم هیچی نمیگه به من اشاره میکنه میگه جوابشو ندیا ناراحت میشه 

دیشب تصویری زنگ زده میگه چرا بچه همش دراز کشیده گناه داره بغلش کنید باهاش بازی کنید اینجوری مریض میشه فلان میشه 

گفتم تا الان بغلم بود تازه درازش کردم باز گفت نه باید بغلش کنی کمرش درد میگیره همش دراز کشیده

خیلیی می فهممت یکی از اطرافیان من اینطور بود در مورد حرف زدن و نزدن من هم نظر میداد چندبار کلا جوابش ...

پس مثل من سختی کشیدی 

همین الآنم زنگ زد گفت بیرون سرده فردا بچه رو بردیم دکتر حتما بپوشونیاااا 

انگار من عقل ندارم بچه چهار ماهه رو میخوام لخت ببرم توی سرما فقط اون میفهمه باید بپوشونمش