2777
2789
عنوان

ویروس جدید و دوباره چین

| مشاهده متن کامل بحث + 5014 بازدید | 110 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هروقت آب و باد و خاک و آتش جایگزین جدول تناوبی شد، اون موقع طب علفی هم جایگزین پزشکی مدرن میشه!

یه گرایشی تو شیمی هست رو داروهای گیاهی و فراورده هاش تحقیق میکنه نمیشه با گفتن طب علفی که جدیدا افتاده تو دهن پزشکا زیر سوالش برد

اتفاقا یه جاهایی تاثیرش قوی تره فقط نمیدونیم چجوری مصرفش کنیم اگه اینم زیر نظر پزشک بود خوب میشد

آره همونا که گل گاو زبون به خیک آدم میبندن 😂

عزیزم برای مشکلات روحی هم درمان دارن مثل اینکه شما احتیاج داری من نظرمو گفتم چرا ناراحت میشی 

دکتر ملاحی گرگان خودش پزشکی مدرن خونده بودن بعد از اون رفتن طبیب سنتی حاذقی شدن که از اقصی نقاط ایران میان 

دندون پزشکی که پیشش میرم خودشون میگن طب قدیم بیشتر جوابه ولی بهش اجحاف شده  

امیدوارم حال دلت خوب باشه مهم اینه درمان بشیم مهم نیست با چی 

گاهی مدرن خوب جوابه گاهی سنتی اما تعصب همیشه بده 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیزم برای مشکلات روحی هم درمان دارن مثل اینکه شما احتیاج داری من نظرمو گفتم چرا ناراحت میشی دکتر مل ...

منم گفتم هروقت آب و آتش و خاک جایگزین جدول تناوبی شد ، طب علفی هم جایگزین پزشکی مدرن میشه. چرا بت بر خورد؟ 

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
منم گفتم هروقت آب و آتش و خاک جایگزین جدول تناوبی شد ، طب علفی هم جایگزین پزشکی مدرن میشه. چرا بت بر ...

برنخورد عزیزم تو فقط آروم باش من فکر کردم تو طب مدرن به ادب هم اشاره میشه منتها تو علم نوین همه چیز دسته بندی بندگان خدا یادشون میره باید درست هم برخورد کنن

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیزم امضات چه قشنگهالهی آمین

بقیه اشم بخون