2777
2789
عنوان

ویروس جدید و دوباره چین

| مشاهده متن کامل بحث + 5168 بازدید | 110 پست
حتی اگه واقعی باشه حسش نیست بترسم. سِر شدم دیگه😂

اره واقعا سر شدیم همه😂🤌

فاطمه هستم🐾دختر اردیبهشتی 🌈🌼عاشق  یادگرفتن و بهتر شدن 🦋🕊ما یادمیگیریم تا زندگی بهتری داشته باشیم 🌸🌿 از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱 محکم باش؛پشت آرزوهات خدا وایساده👩🏻‍🌾🌻شیفته ی چیزهای ساده💕🍭🎀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر ساده هستید و ب چین فحش میدید بابا اینا همه برنامه ریزی شده س و همه کشورها توش دست دارن بخاطر کا ...

دمت گرم دقیقا همین 

چطور همش مردم مردن

ی چندتا کله گندا نمرد؟ 

جمعیت زیاد شده

کشتار راه میندازن

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
تازه گرفتم دو روزه خیلی شدید سرفه میکنم از دیشب هم بینیم کیپ شده و خیلی بی حالم

پس این اون نیست

منو خواستن ببرن بیمارستان نتونستم لباس بپوشم

گفتم اورژانس بیاد ببرم

رفتم اتاق دکتر خوردم زمین 

خدا برای هیچ کس نیاره خیلی بد بود. 

چقدر ساده هستید و ب چین فحش میدید بابا اینا همه برنامه ریزی شده س و همه کشورها توش دست دارن بخاطر کا ...

پس چرا مسیولین ما دارن خودشونو میکشن که جمعیت زیاد شه ؟:/

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
الکیه همش

وقتی میگید الکیه دلم میلرزه چون یادمه اوایل کرونا همینا میگفتن😭😭😭  چقدر مسخره کردیم حس میکردیم عین این آنفلوآنزاهایی هست که هرسال میان و میرن ولی نرفت میگفتن شیر نخورین توش کروناس  تابستون بشه کرونا میسوزه میره  زمستون بشه یخ میزنه ولی هیچ نشد همش استرس دارم دیگه 😓😓😓

اکه بخاطر کمبود جمعیت هست والا اکثر  کشورها دچار پیری هستن فقط جایزه میزارن برای زاد و ولد

🦦به احتمال زیاد این ویروس پخش شده اما مثل کرونا می‌خوان دیر اعلام کنن

اره بابا 

از خیلی قبل حتی راجب سال ۲۰۲۵ که سال مشکلات تنفسی و ریوی هست راجبش فیلم ساختن 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

عزیزم استرس نده به بقیه

این ویروس جدید نیست و از سال 2001کشفش کردن. هر سال توی زمستون خیلی از ویروسا مثل انفولانزا شیوع پیدا میکنه و زیاد مهم نیست. ما خودمون قبل کرونا بارها شده که انفولانزا شیوع پیدا گنه و حتی از خبر گذاری های بزرگم پروتکل های لازم برسه

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی...